Η τρυφερή εξομολόγηση της Κρυσταλλίας για τον γιο της, Νικηφόρο

Κρυσταλλία-250x250.png

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Κρυσταλλία.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τα μαθητικά της χρόνια ως «αγοροκόριτσο», για την εμπειρία της ως κριτής στο show του ANT1, το πόσο έχει αλλάξει τη ζωή της ο μονάκριβος γιος της, ενώ αποκάλυψε γιατί νιώθει άβολα στις συνεντεύξεις.

«Δεν ήμουν η όμορφη του σχολείου, ήμουν αγοροκόριτσο. Δεν ένιωθα ποτέ όμορφη, ούτε ήμουν. Όταν μιλάω, είμαι λίγο αθυρόστομη. Με λες και νταλικιέρη. Ερχόντουσαν αγόρια αλλά εντάξει. Ήμουν ένα κορίτσι μέταλ με γκέτες» αποκάλυψε η Κρυσταλλία για την εφηβεία της.

«Όταν με βάζουν στην άκρη και με ρωτάνε κάτι, είμαι σαν το ελάφι που το χτυπάει προβολέας. Μπορεί να το έχω από το σχολείο, θα το λύσω με τον ψυχολόγο μου» τόνισε η τραγουδίστρια.

«Ο γιος μου, ο Νικηφόρος είναι 14 μηνών. Θα ήθελα ιδανικά να κάνω τέσσερα παιδιά, αλλά τώρα που είδα πως είναι… το πάω πιο σιγά. Δεν έχουμε ουσιαστική βοήθεια, έχουμε μια κυρία που έρχεται για λίγες ώρες. Είναι πολύ απαιτητικό και να δουλεύεις και να έχεις και ένα πιτσιρίκι. Είναι εξαντλητικό, αλλά τον έχουμε και το ζούμε», είπε η Κρυσταλλία για τον γιο της και… έλιωσε!

https://www.youtube.com/watch?v=17YSfGTeRGE&t=1529s