Η τρυφερή ανάρτηση του Patrick J. Adams για την “Γιορτή της Μητέρας” και η σπάνια φωτογραφία με την μαμά του

Η τρυφερή ανάρτηση του Patrick J. Adams για την “Γιορτή της Μητέρας” και η σπάνια φωτογραφία με την μαμά του

Όπως είναι γνωστό, την Κυριακή 8 Μαΐου είναι η “Γιορτή της μητέρας” και πολλοί είναι οι star του Hollywood που δημοσίευσαν φωτογραφίες στα social media με τις μαμάδες του.

Μάλιστα, το ίδιο έκανε και ο Patrick J. Adams, ο οποίος με αφορμή αυτή την ιδιαίτερη ημέρα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της μητέρας του.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο του ως Mike Ross στην σειρά Suits, μοιράστηκε με τους followers του μια φωτογραφία όπου ποζάρει αγκαλιά με την μαμά του και στην λεζάντα του post του έγραψε:

«Rowan Marsh. Η μία και μοναδική. Μου έχεις διδάξει όλα όσα ξέρω σχετικά με την εξισορρόπηση της σκληρής δουλειάς, τα μεγάλα γέλια και το περιβάλλον μου με μαγικούς ανθρώπους. Κάνεις περισσότερες ερωτήσεις από οποιονδήποτε έχω γνωρίσει ποτέ και ξεκινάς και τελειώνεις κάθε μέρα με ευγνωμοσύνη για τα δώρα αντί να θρηνείς για τον αγώνα. Μας μεγάλωσες ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο εμείς και αυτό είναι ένα δώρο που συνεχίζει να δίνει. Σας ευχαριστώ για όλα αυτά. Χαρούμενη γιορτή της μητέρας».