Η τρυφερή ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου με τον πατέρα της και το κείμενο για την Πρωτοχρονιά: «Πρώτη φορά χωρίς τη μαμά…»

Η τρυφερή ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου με τον πατέρα της και το κείμενο για την Πρωτοχρονιά: «Πρώτη φορά χωρίς τη μαμά…»

Μια από τις πιο δύσκολες χρονιές της ζωής της ήταν το 2022 για τη Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς ήρθε αντιμέτωπη με την απώλεια της μητέρας της.

Συγκεκριμένα, η μητέρα της παρουσιάστριας έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2022, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Ωστόσο, το βράδυ του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου και λίγο πριν την έλευση του νέου έτους, η Σίσσυ Χρηστίδου που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία αγκαλιά με τον πατέρα της.

Οι δύο τους ποζάρουν χαμογελαστοί στο οικογενειακό τραπέζι, με τη Σίσσυ να γράφει ένα μακροσκελές κείμενο για την Πρωτοχρονιά και κάνοντας μια αναφορά στη μητέρα της.

«Στο σπίτι της μαμάς, για πρώτη φορά χωρίς τη μαμά, όμως με το χαμόγελο που της υποσχεθήκαμε… Όσοι ζείτε τέτοια πρώτα, τα πιο δύσκολα, αγκαλιαστείτε πιο σφιχτά.. Όσοι θέλατε να είστε σπιτι και δεν μπορέσατε, όσοι είστε σε κάποιο κρεβάτι νοσοκομείου ή είναι κάποιος που αγαπάτε, όσοι για κάποιο λόγο είστε μόνοι ή νιώθετε μόνοι… να ξέρετε.. δεν είστε.. Και όσοι έχετε την ευλογία να ζείτε τις πιο φωτεινές, τις πιο χαρούμενες γιορτές στείλτε χαρά, φως και αγάπη.. Η αγάπη όλα τα γιατρεύει.. και τα αγιάτρευτα.. Με το καλό να έρθει αυτή η χρονιά ρε παιδιά και ας φύγει ήσυχα, χωρίς να πάρει τίποτα.. Καλή χρονιά», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στην λεζάντα του post της.