Η τρίωρη κατάθεση της Κάτιας Δανδουλάκη στη δίκη Φιλιππίδη: «Έβλεπα κλαμένη την Λένα Δροσάκη»

Η τρίωρη κατάθεση της Κάτιας Δανδουλάκη στη δίκη Φιλιππίδη: «Έβλεπα κλαμένη την Λένα Δροσάκη»

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, συνεχίστηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Μάλιστα, η Κάτια Δανδουλάκη ανέβηκε στο βήμα και κατέθετε για τρεις ώρες για όσα συνέβησαν στην παράσταση «Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές», στο οποίο η Λένα Δροσάκη είχε καταγγείλει ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από το έργο ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Είδα φλερτ αλλά δεν είδα πράξη, αλλά ποιος θα δει έναν βιασμό; Ο τρόπος που φλέρταρε την κοπέλα, ήταν καταπιεστικός προς την κοπέλα. Ο κλοιός του φλερτ ήταν σφιχτός. Από την πρώτη στιγμή, υπήρχε μια ιδιαίτερη νευρικότητα και έντονο ψυχολογικό κυνηγητό προς τη Λένα Δροσάκη.

Η Λένα είναι ένα πολύ ευγενικό και ντροπαλό παιδί. Την έβλεπα κλαμένη πολλές φορές και της είπα ότι εάν συνεχίζει να την καταπιέζει έτσι να μην συνεχίσουμε. Μου έλεγε “θέλω να φύγω” και της έλεγα “όχι δεν θα φύγεις εσύ, πρέπει να φύγει ο άλλος”», κατέθεσε η Κάτια Δανδουλάκη.

Όσο για τον χαρακτήρα του Πέτρου Φιλιππίδη, η Κάτια Δανδουλάκη ανέφερε: «Ένας ταλαντούχος άνθρωπος, διασκεδαστικός. Ένας άνθρωπος όμως, ο οποίος απρόβλεπτα μπορεί να ξεπεράσει τα όρια, να περάσει στην απέναντι όχθη και να δημιουργήσει τόσο κακό. Μπορεί να κάνει ακραίες πράξεις. Πολλές φορές είχε εκρήξεις».