Η τούρτα–έκπληξη της ΕΟΕ στη Μαρία Σάκκαρη για τα γενέθλια της

Η τούρτα–έκπληξη της ΕΟΕ στη Μαρία Σάκκαρη για τα γενέθλια της

Ξεχωριστή ημέρα είναι η 25η Ιουλίου για την Μαρία Σάκκαρη, καθώς έχει τα γενέθλια της.

Η Ελληνίδα τενίστρια που φέτος κλείνει τα 26 χρόνια ζωής της και περνάει αυτή την μέρα στο Τόκιο όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δέχτηκε μία έκπληξη από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αποστολής.

Συγκεκριμένα με πρωτοβουλία του Αρχηγού Μιχάλη Φυσεντζίδη και του Υπαρχηγού Ιάκωβου Φιλιππούση, ετοιμάστηκε μια μικρή γιορτή χωρίς να το γνωρίζει η Μαρία.

Ενώ βρέθηκαν δύο τούρτες και τα απαραίτητα κεράκια και εκλήθη η πρωταθλήτρια του τένις στο Αρχηγείο για ένα σημαντικό θέμα.

Όταν ανακάλυψε τι συμβαίνει έδειξε ιδιαίτερα χαρούμενη και συγκινημένη, παρουσία της Ολυμπιονίκη Αννας Κορακάκη με την οποία μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο στο Ολυμπιακό Χωριό.

Όλοι της ευχήθηκαν χρόνια πολλά με πολλές επιτυχίες, ενώ τις ευχές του έδωσε και σε ζωντανή σύνδεση ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος που παρακολουθούσε εκείνη τη στιγμή τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά.

Η Μαρία αφού τους ευχαρίστησε όλους, είπε: «Ξέρετε ποια είναι η ευχή μου. Είναι πολύ ιδιαίτερα γενέθλια για μένα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που μου κάνατε και θα το θυμάμαι για πάντα…»