Η τηλεφωνική παρέμβαση του Ανδρέα Μικρούτσικου στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μέσα από το νοσοκομείο

μικροθ-250x250.png

Ευχάριστα είναι τα νέα την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικο, καθώς βγήκε από την εντατική και νοσηλεύεται πλέον στο δωμάτιό του.

Όπως ανέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο παρουσιαστής βγήκε το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου από τη ΜΕΘ και πλέον βρίσκεται σε θάλαμο με βοήθεια οξυγόνου , έχοντας στο πλευρό του τον γιο του και τη σύντροφό του.

Μάλιστα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε ζωντανά στην εκπομπή μέσα από το νοσοκομείο και αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

«Παλιά με έλεγαν ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα εφτάψυχη γάτα. Τα έχω πάθει όλα αυτόν τον καιρό. Είστε ωραίοι, είστε πάρα πολύ ωραίοι. Έχω σπάσει όλα τα κοντέρ, το τι έχω πάθει. Σας βλέπω και οξυγονώνονται τα πνευμόνια μου. Η εμφάνιση σου Κατερίνα μπορεί να με στείλει εντατική. Ξέρω ότι δεν γνώριζες ότι θα βγω, αλλά έπρεπε να είσαι λίγο πιο διαφορετικά ντυμένη.

Ένας άνθρωπος, ο οποίος έμεινε διασωληνωμένος μία ημέρα, έκατσε στην εντατική δύο ημέρες, δεν μπορεί να βλέπει την Κατερίνα. Είμαι καλύτερα. Βεβαίως και άλλες φορές ήμουν καλύτερα, αλλά κάπου υποτροπίαζε το πράγμα. Με τη βοήθεια των γιατρών και του νοσοκομείου θα τα καταφέρω», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

https://www.youtube.com/watch?v=DWy5lkwALo4