Η throwback φωτογραφία της Έλενας Ακρίτα από τον γάμο της Μαριάννας Τουμασάτου με τον Αλέξανδρο Σταύρου

Η throwback φωτογραφία της Έλενας Ακρίτα από τον γάμο της Μαριάννας Τουμασάτου με τον Αλέξανδρο Σταύρου

Τον χρόνο πίσω αποφάσισε να γυρίσει η Έλενα Ακρίτα, η οποία μοιράστηκε με τους followers της μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της Μαριάννας Τουμασάτου με τον Αλέξανδρο Σταύρου, στον οποίο ήταν κουμπάρα μαζί με την Ηρώ Λούπη.

«Ω, τι βρήκα στη ντουλάπα των αναμνήσεων. Στο γάμο της @mariannatoumasatou με τον Αλέξανδρο Σταύρου πάλι όλες μαζί η @elisavet_moutafi_official και η @iro_loupi_official. Η Υρώ κι εγώ είμαστε οι κουμπάρες. Οι τέσσερις μας διατηρούμε μια ζεστή φιλία από την Βέρα στο Δεξί μέχρι σήμερα» έγραψε η Έλενα Ακρίτα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η σχέση της Μαριάννας Τουμασάτου με τον επίσης ηθοποιό Αλέξανδρο Σταύρου ξεκίνησε όταν έπαιζαν στη σειρά “Βέρα στο Δεξί” τις σεζόν 2004-2007. Ενώ το 2010 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και στις 26 Ιανουαρίου 2011 γεννήθηκε η κόρη τους, Χρυσηίδα.

Στις 20 Οκτωβρίου του 2013, τρία χρόνια μετά τον πολιτικό τους γάμο, η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου παντρεύτηκαν με θρησκευτικό, με παρανυφάκι την κόρη τους.

Ενώ ο θρησκευτικός γάμος της Μαριάννας Τουμασάτου και του Αλέξανδρου Σταύρου έγινε με άκρα μυστικότητα όπως και ο πολιτικός τους γάμος.