Η σύζυγός του Alec Baldwin, Hilaria αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν

Η σύζυγός του Alec Baldwin, Hilaria αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Alec Baldwin και η σύζυγός του, Hilaria σε λίγους μήνες θα υποδεχτούν το έβδομο παιδί της.

Μάλιστα, το ζευγάρι γνωστοποίησε την είδηση μέσω του περιοδικό People με γραπτή τους δήλωση, στην οποία αναφέρουν:

«Έχουμε γράψει τη φράση “somos un buen equipo” στις βέρες μας. Το λέμε συνέχεια ο ένας στον άλλο στο σπίτι μας: Ότι “είμαστε καλή ομάδα”. Ένα από τα ομορφότερα πράγματα που έχουν βιώσει τα παιδιά μας στην μεγάλη μας οικογένεια είναι το πώς η καρδιά μπορεί να μεγαλώσει με κάθε νέο αδερφάκι. Η αγάπη μας συνεχίζει να επεκτείνεται και ανυπομονούμε να αγκαλιάσουμε το μικρό μας το φθινόπωρο».

Ωστόσο, η 38χρονη σύζυγος του ηθοποιού που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social medis, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο αποκαλύπτοντας το φύλο του μωρού που περιμένουν.

«Πάντα ήταν διασκεδαστικό και σημαντικό για μένα να μαθαίνω το φύλο του παιδιού, αν και όσο μεγαλώνω και μαθαίνω, θέλω να κάνω τα πράγματα λίγο διαφορετικά τώρα” γράφει στη λεζάντα. “Τι θα κάνει το μωρό μας ένα αγαπητό, ολοκληρωμένο άτομο. Τι έχει σημασία. Τι θα το κάνει να νιώθει ελεύθερο, περήφανο και ότι το βλέπουν;”, γράφει και προσθέτει πως “ίσως τίποτα που μπορούμε να προσδιορίσουμε.

Μπορούμε μόνο να καθοδηγήσουμε, να ενθαρρύνουμε το πνεύμα του, να ακούσουμε, τα μοιραστούμε τις εμπειρίες μας και να μάθουμε από αυτές, όσο παρακολουθούμε το δικό τους ταξίδι. Μπορούμε να παρέχουμε μια καλή ζωή όσο μπορούμε αλλά τα υπόλοιπα εξαρτώνται από το μωρό μας για να ανακαλύψει τον δικό του, μοναδικό εαυτό.

Mοιράζομαι μαζί σας τις ελπίδες και τις ευχές της οικογένειάς μας και συμβουλές για το νέο μας μωρό. Νιώθω μεγάλη χαρά να βλέπω αυτά τα παιδιά που είναι γεμάτα με αγάπη και την πιο απλή, ευγενική σοφία. Το να ακούω να μοιράζονται τις λέξεις τους είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα στη ζωή μου. Τιμήστε μαζί μου αυτόν τον ολοκληρωμένο ανεξάρτητο άνθρωπο που μεγαλώνει μέσα μου», έγραψε η Hilaria στην λεζάντα του post της.