Η συγκλονιστική φωτογραφία της Κατερίνας Βρανά από την εντατική και το μήνυμα: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»

Η συγκλονιστική φωτογραφία της Κατερίνας Βρανά από την εντατική και το μήνυμα: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»

Μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε την Τρίτη 23 Απριλίου η Κατερίνα Βρανά.

Συγκεκριμένα η stand – up comedian λίγες ημέρες μετά τα γενέθλιά της μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία από την εντατική του νοσοκομείου της Μαλαισίας που βρέθηκε πριν από επτά χρόνια και πάλεψε για τη ζωή της.

«Μια υπέροχη εβδομάδα σελεμπρέισον γενεθλίων και επιβίωσης. Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και τα μηνύματά σας. Σας αγαπάω ρε γ@μώτο», έγραψε η Κατερίνα Βρανά στη λεζάντα της ανάρτησης.

Ενώ πριν από λίγες ημέρες, η Κατερίνα Βρανά είχε κάνει μια ανάρτηση για τα γενέθλιά της και είχε γράψει:

«15 Απριλίου είναι τα γενέθλιά μου. 23 Απριλίου είναι η μέρα που σχεδόν πέθανα. Γλέντι 2 – σε – 1. 7 Χρόνια Επιβίωσης. Περιτριγυρισμένη από όλους όσους με κράτησαν ζωντανή. Γιατροί, οικογένεια, θεραπευτές, φίλοι. Ευχαριστώ όλους όσους ήρθατε και μου λείψατε όσοι δεν μπορέσατε. Σας αγαπάω όλους τόσο τόσο πολύ!».

Να πούμε πως η Κατερίνα Βρανά σε παλιότερη συνέντευξή της είχε μιλήσει για την υγεία της και είχε εξομολογηθεί πόσο κοντά έφτασε στο θάνατο, λέγοντας:

«Έπαθα διάτρηση εντέρου και μολύνθηκε όλο το σύστημα. Μολύνθηκε το αίμα μου. Έπαθα σηψαιμία και μπήκα σε σοκ από το οποίο οχτώ στους δέκα πεθαίνουν. Εγώ την γλίτωσα και δεν ξέρω ποιος είναι ο άλλος! Λόγω της σηψαιμίας δημιουργήθηκε μια αλυσίδα θεμάτων που επηρέασαν και άλλα πράγματα και εν τέλει έχω ακόμα θέματα κίνησης, ισορροπίας, ομιλίας, όρασης.

Όλα τα έχω και συμφέρω. Όταν συνέβη αυτό ήμουν στην Μαλαισία για περιοδεία. Μπορεί αν ήταν κάποιο αυτοάνοσο που δεν το είχαμε βρει, μπορεί να ήταν φλεγμονή αλλά δεν νομίζουν οι γιατροί. Έχει γίνει όμως τόση πολλή ζημιά έκτοτε που δεν μπορούν να βρουν τι το ξεκίνησε. Ό,τι γινόταν γύρω μου, όσο βρισκόμουν σε κώμα, έμπαινε μέσα στα όνειρα μου. Άκουγα και καταλάβαινα τα πάντα. Οπότε, όταν ξύπνησα, ήξερα και που ήμουν και το τι είχε γίνει».