Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιώργου Καραμίχου για τη μάχη του με τον καρκίνο

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιώργου Καραμίχου για τη μάχη του με τον καρκίνο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό», βρέθηκε ο Γιώργος Καραμίχος.

Ο ηθοποιός σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, μίλησε για την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε, όταν πριν από περίπου δύο μήνες διαγνώστηκε σε μια τυχαία εξέταση με καρκίνο.

«Γενικώς δεν κρύβω τίποτα. Αν με ρωτήσουμε λέω, απλώς έγινε πάρα πολύ γρήγορα. Η επέμβαση έγινε 24 Μαρτίου. Πριν από ενάμιση μήνα. Πήγα με την κόρη μου να κάνουμε εξετάσεις μετά τον Covid που περάσαμε. Εγώ είχα έτοιμες βαλίτσες και θα πετούσα την άλλη μέρα για Αμερική. Με τη Ρεγγίνα όλα καθαρά.

Σε μένα ήρθε ο διευθυντής και μου είπε ότι βρήκαν έναν όζο στον πνεύμονα, στον άνω λοβό του αριστερού πνεύμονα. Μου είπαν να κάνουμε και μια αξονική. Αυτό ήταν 13 Μαρτίου. Τους είπα ότι φεύγω και θα γυρίσω 30 Μαρτίου. Κατεβάζει τη μάσκα και μου είπε πως με περιμένει για αξονική τώρα. Μου είπε πρέπει να κάνω εισαγωγή την ίδια μέρα. Θα μπορούσε να εξελιχθεί πολύ γρήγορα. Μου αφαιρέθηκε όλος ο άνω λοβός.

Βρέθηκε στην ταχεία βιοψία κακοήθεια, οπότε προληπτικά αφαίρεσαν κατευθείαν και λεμφαδένες για να κάνουν βιοψία. Έμεινα δυο μέρες στην Εντατική. Μετά περιμέναμε τη βιοψία για να δούμε αν θα κάνω χημειοθεραπεία. Μετά από περίπου τρεις βδομάδες βγήκε η βιοψία και έδειξε ότι οι λεμφαδένες είναι καθαροί. Από εκεί θα μπορούσε να πάει αλλού. Αν είχα φύγει Αμερική και ερχόμουν μετά από τρεις βδομάδες μπορεί να είχε χτυπήσει λεμφαδένες και να ήταν παντού. Μετά περίμενα να δω αν θα γίνει χημειοθεραπεία ή αν θα γίνει στοχευμένη θεραπεία. Τώρα παίρνω ένα χάπι που το ξεκινάω σήμερα για ενάμιση χρόνο. Έχει κάποιες παρενέργειες, όπως ναυτίες. Δε ξέρουμε ακόμη.

Έχω καπνίσει στη ζωή μου αλλά αυτό το συγκεκριμένο μου είπαν πως δεν έχει σχέση με το κάπνισμα. Με βάση τις συμπτώσεις έχει να κάνει με τη μόλυνση του περιβάλλοντος. Το γιατί σε μένα δεν το ρώτησα ποτέ και δεν έχει και καμία σημασία. Από την πρώτη στιγμή είχα δίπλα μου την κόρη μου. Τη μέρα που έμαθα πως δε θα κάνω χημειοθεραπεία και δεν έκανε μετάσταση, ξέσπασα. Έκλαψα για πρώτη φορά. Τη ζωή μου την έχω δει αλλιώς από την πρώτη στιγμή που το έμαθα και μπήκα στην εντατική.

Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να μην αφήσω χρωστούμενα στα παιδιά μου και το δεύτερο να μην αφήσω χρωστούμενα συναισθηματικά» είπε ο Γιώργος Καραμίχος.