Η συγκινητική ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα τρία κοριτσάκια από την Πάτρα

Η συγκινητική ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα τρία κοριτσάκια από την Πάτρα

Σοκ έχουν προκαλέσει στο Πανελλήνιο οι τελευταίες εξελίξεις για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα αλλά και μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Μάλιστα, οι αντιδράσεις στα social media είναι αμέτρητες και πολλοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου και της τηλεόρασης θέλησαν να τοποθετηθούν δημόσια, εκφράζοντας της λύπη τους και τον θυμό τους.

Ενώ μεταξύ αυτών και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Μάνα είναι αγάπη ανιδιοτελής …χωρίς πρέπει, χωρίς θέλω, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Μάνα είναι αγκαλιά ορθάνοιχτη για κάθε στιγμή αγωνίας, φόβου και ανησυχίας.

Μάνα είναι αυτή που όταν νιώθεις ότι δεν αντέχεις άλλο θα έρθει να σου δώσει κουράγιο και όταν όλα σου φαντάζουν δύσκολα και ακατόρθωτα θα σε πιάσει από το χέρι και θα σου δώσει δύναμη για να ξανασηκωθείς και να συνεχίσεις . Μάνα είναι αυτή που είναι πάντα εκεί.

Δε σου κρατάει κακία, σε κατανοεί και σε αγαπάει δείχνοντας το με κάθε τρόπο και κάθε στιγμή χωρίς να περιμένει κάτι. Καλό παράδεισο μικρά αγγελούδια», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο post της.