Η συγκινητική ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα 9 χρόνια από τη γέννηση της κόρης της

Η συγκινητική ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα 9 χρόνια από τη γέννηση της κόρης της

Ιδιαίτερη ημέρα η 1η Μαΐου για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς σαν σήμερα ήρθε στον κόσμο το πρώτο παιδί της, η Νάγια, η οποία κλείνει εννέα χρόνια ζωής.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, θέλησε να ευχηθεί στην κόρη της και με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram, το οποίο συνόδευσε από μια σειρά φωτογραφιών και περιέγραψε τις στιγμές πριν αλλά και μετά τον τοκετό.

Θυμίζουμε πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. Τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη.

H ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή:

Σας εύχομαι καλό μήνα. Για εμένα η Πρωτομαγιά έχει ιδιαίτερη σημασία. Πριν από εννέα χρόνια έγινα για πρώτη φορά μαμά. Απρόσμενα θα έλεγα ..μιας και η Νάγια μας βιαζόταν να έρθει στη ζωή. Μόλις είχα κλείσει τις 36 εβδομάδες και υποτίθεται ότι είχα τουλάχιστον άλλες 15 ημέρες μπροστά μου μέχρι να την γεννήσω.

Αγχωμένη αλλά και με μία τεράστια προσμονή και ανυπομονησία τελικά την κράτησα για πρώτη φορά λίγες ώρες αφού μου έσπασαν τα νερά. Όλα άλλαξαν. Αυτό το μικροσκοπικό πλάσμα αν και το έβλεπα για πρώτη φορά …το λάτρευα. Ήταν σαν να γνωριζόμαστε από πάντα.

Δεν θα πω ότι δεν υπήρξαν δυσκολίες, ψυχικές διακυμάνσεις από το πάρτι ορμονών και ερωτηματικά ειδικά την πρώτη περίοδο της λοχείας και της πλήρους άγνοιας…Πάντα όμως αρκούσε ένα βλέμμα και μια αγκαλιά σ’ αυτό το υπέροχο πλασματάκι για να γαληνέψω και να ηρεμήσω. Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου. Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας.