Η συγκινητική ανάρτηση της Μιμής Ντενίση για τον έναν χρόνο από τον θάνατο της μητέρας της

Η συγκινητική ανάρτηση της Μιμής Ντενίση για τον έναν χρόνο από τον θάνατο της μητέρας της

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την ημέρα που η μητέρα της Μιμής Ντενίση, Μαρία, έφυγε από τη ζωή.

Η απώλεια αυτή ήταν η πιο δύσκολη για την ηθοποιό, η οποία ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως η μαμά της δεν βρίσκεται κοντά της.

Η Μιμή Ντενίση που είναι ιδιαίτερα ενεργή στa social media, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα η Μιμή Ντενίση πόσταρε μια κοινή της φωτογραφία με την μητέρα της.

«Ένας χρόνος χωρις την μαμα!! Κ ακόμα δεν πιστεύω πως έφυγε!! Όρθια χαμογελαστή λες κ έφευγε ταξίδι!! Έτσι την έχω στον νου μου κ την θαυμαζω για ότι έκανε στην ζωη της. Πνευματώδης δυνατή γενναιόδωρη καλλιεργημένη προχωρημένη φιλοσοφημένη. Ότι είμαι κ ότι έχω καταφέρει προέρχεται από εκείνη!!

Με στήριζε με δικαιολογούσε δεν μ άφηνε να δειλιάζω ποτέ. Κυρίως όμως ήταν η έμπνευση μου κ ο συνομιλητής μου σε κάθε σχέδιο. Σ εκείνη διάβαζα πάντα τα έργα μου σ εκείνη περιέγραφα τα σχέδια κ τα όνειρα μου. Κ πάντα είχε μια ακόμα ιδέα να προσθέσει. Μεγάλο κενό η απουσία της. Είναι όμως πάντα στο μυαλό κ στην καρδιά μας κάθε μέρα.

Η κορη μου η αδερφή μου ο ανιψιός μου όλοι είμαστε συνέχεια αυτης της μοναδικής γυναίκας που ήταν η μητέρα μου!! Αύριο είναι το ετήσιο μνημόσυνο. Για να την φέρουμε στην μνήμη των άλλων. Όχι στην δικη μας γιατί εκεί μενει μόνιμα!! #maria #the most precious #my mother #my-angel #my inspiration #forever», έγραψε η Μιμή Ντενίση στη λεζάντα της ανάρτησής της.