Η συγκινητική ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για την γιαγιά της που πάσχει από άνοια

Η συγκινητική ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για την γιαγιά της που πάσχει από άνοια

Η Ελεονώρα Μελέτη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για την γιαγιά της που πάσχει από άνοια.

Συγκεκριμένα στην φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται μία περιποιημένη κυρία με όμορφα χαρακτηριστικά όπου με περηφάνια κρατάει το βιβλίο που έγραψε η εγγονή της.

«Αυτή είναι η γιαγιούλα μου. Μόλις κλείσαμε το τηλέφωνο. Η γιαγιά μου πάσχει από άνοια. Δεν έχει καταλάβει τα τελευταία χρόνια πως ζούμε μια πανδημία, αλλά θυμάται τι φορούσε ο παππούς μου στο πρώτο τους ραντεβού κ από που ψώνιζε υφάσματα στον Πειραιά όταν ήταν νέα.

Με βλέπει λέει στο Πρωινό Καφέ , στον Αντ1, (με έβλεπε εκεί ακόμα κ όταν έκανα τα «μεσάνυχτα»,) αλλά ρωτάει πάντα τι κάνει ο Θοδωρής κ η Αλεξάνδρα. Της πήγα τις προάλλες το βιβλίο μου! Συγκινήθηκε, χωρίς όμως να καταλάβω αν νόμιζε πως ήμουν στο εξώφυλλο κάπου περιοδικού ή αν όντως ήξερε πως αυτό που κρατάει στα χέρια της το έχω γράψει εγώ. Δεν θα το διαβάσει ποτέ. Καμαρώνει όμως. Το φιλάει. Είναι τρομακτική η φθορά που μπορεί φέρνει ο χρόνος στον άνθρωπο.

Τρομακτική. Και παρά αυτή τη φθορά η γιαγιά μου ακόμα κ αν δεν περιμένει επισκέψεις, θα έχει περιποιημένο μανικιούρ, θα φοράει κοσμήματα, στέκα στα μαλλιά κ πέρλες. Γιατί ο χρόνος τελικά, το στυλ, την αξιοπρέπεια κ την ευπρέπεια του ανθρώπου δεν έχει βρει ακόμα τρόπο να τα αγγίζει. Η γιαγιά όταν της είχα δείξει αυτή τη φωτογραφία με είχε πει: ωραία είμαι, να τη δείξεις με το τηλέφωνο! Να τη λοιπόν!» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στην λεζάντα της ανάρτησης της.