Η συγκινητική ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για το πρώτο Πάσχα χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο

Η συγκινητική ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για το πρώτο Πάσχα χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο

Η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία, εννέα μήνες μετά τον θάνατο του προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους, κρατώντας χαμηλά τους τόνους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Μάλιστα, το φετινό Πάσχα για τις δύο γυναίκες είναι διαφορετικό, αφού είναι το πρώτο χωρίς τον αγαπημένο τους σύζυγο και πατέρα αντίστοιχα.

Ενώ η Άντζελα Γκερέκου ταξίδεψε στην Κέρκυρα, στη γενέτειρά της, μαζί με την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου για αυτές τις ημέρες.

Η πρώην υφυπουργός Τουρισμού και αθλητισμού που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μοιράστηκε με τους followers της όμορφες στιγμές της εκεί αλλά δεν ξέχασε στιγμή τον αγαπημένο της Τόλη Βοσκόπουλο.

Συγκεκριμένα η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες με τον σύζυγό της από παλαιότερες στιγμές τους στην Κέρκυρα τις ημέρες του Πάσχα που απολαμβάνουν μαζί με την πριγκίπισσά τους το τοπικό έθιμο “Μπότηδες”.

«Σαν σήμερα», έγραψε στην λεζάντα δείχνοντας την έντονη συγκίνησή της.

Να θυμίσουμε πως κάθε χρόνο η Άντζελα Γκερέκου και ο Τόλης Βοσκόπουλος μαζί με την κόρη τους πέρναγαν τις ημέρες του Πάσχα στο εξοχικό τους στην Κέρκυρα.