Η τελευταία φωτογραφία της Angelina Jolie στην Ηλεία μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων

Η τελευταία φωτογραφία της Angelina Jolie στην Ηλεία μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων

Όπως έγινε γνωστό, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ηλεία βρέθηκε η Angelina Jolie για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «Maria» του Χιλιανού σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού Pablo Larraín, όπου ενσαρκώνει τη Μαρία Κάλλας.

Ωστόσο, μπορεί η ηθοποιός να έχει εγκαταλείψει την χώρα μας, όμως τον γύρω του διαδικτύου κάνει η τελευταία της φωτογραφία μέσα από το ξενοδοχειακό συγκρότημα “Aldemar Olympia Village” της Σκαφιδιάς, όπου διέμεινε.

Μάλιστα, για τη φωτογραφία όπου έβγαλε με όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου, η Angelina Jolie επέλεξε να φορέσει ένα ρούχο της προσωπικής της συλλογής στο χρώμα του εκρού και όχι ένα από τα κουστούμια της ταινίας.

Χαρούμενη και ευδιάθετη η ηθοποιός πόζαρε στον φακό κι ευχαρίστησε το προσωπικό του ξενοδοχείου όπου πέντε ημέρες εργάστηκε προκειμένου να της παρέχει μια όμορφη και άνετη φιλοξενία ειδικά μετά τα απαιτητικά γυρίσματα της ταινίας.

Ενώ η φωτογραφία αναρτήθηκε στην σελίδα του ξενοδοχείου στο Facebook με τους ιδιοκτήτες να την ευχαριστούν για την επιλογή, γράφοντας:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μερικά συναρπαστικά νέα μαζί σας! Τις τελευταίες μέρες, είχαμε το προνόμιο να καλωσορίσουμε την εξαιρετική Angelina Jolie στο ξενοδοχείο μας, όπου ήταν απασχολημένη με τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας της, “Maria”. Θέλουμε να εκφράσουμε την εγκάρδια εκτίμησή μας στην Angelina Jolie και σε όλη την ομάδα παραγωγής του “Heretic” για την επιλογή του ξενοδοχείου μας ως κατάλυμα της προτίμησης τους».