Η συγκίνηση του Βασίλη Κικίλια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Τζένη Μπαλατσινού μέχρι να τον φέρει στον κόσμο τον γιο τους

Η συγκίνηση του Βασίλη Κικίλια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Τζένη Μπαλατσινού μέχρι να τον φέρει στον κόσμο τον γιο τους

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό», βρέθηκε ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο Υπουργός Τουρισμού μεταξύ άλλων μίλησε για τον γιο του, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Τζένη Μπαλατσινού για να τον φέρει στον κόσμο.

«Είμαι χαζομπαμπάς. Ξυπνάω κάθε πρωί μια ώρα νωρίτερα για να παίξω μαζί του, τον χαίρομαι. Είανι χαμογελαστό μωρό και αεικίνητο, είναι non stop. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν ευλογία για εμάς. Ήταν φανταστικό. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος που περάσαμε γιατί ήταν μέσα στην πανδημία.

Η απόφαση που πήρε η γυναίκα μου έχοντας κάνει ήδη τρία φανταστικά παιδιά, με έκανε να καταλάβω πόσο καλή μάνα είναι, πόσο αγαπάει την οικογένεια και να αισθανθώ οικογενειακά, ότι είναι ωραίο να ανήκεις κάπου.

Η απόφαση ήταν δική της. Δεν θα μπορούσα με τίποτα να πω σε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει κάνει ήδη έναν κύκλο ζωής “έλα να κάνουμε ένα παιδί με το ζόρι”. Πήρε την απόφαση εκείνη και αυτό εμπεριείχε σε αυτές τις ηλικίες έναν κίνδυνο παραπάνω.

Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, δεν έχουμε μιλήσει γι’ αυτήν. Την έχουμε κρατήσει για εμάς, αλλά δόξα τω Θεώ όλα πήγαν μια χαρά. Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια», είπε ο Βασίλης Κικίλιας.