Η συγκίνηση της Κατερίνας Καραβάτου, η αναφορά στους γονείς της και στο διαζύγιο από τον Κρατερό Κατσούλη

Η συγκίνηση της Κατερίνας Καραβάτου, η αναφορά στους γονείς της και στο διαζύγιο από τον Κρατερό Κατσούλη

Καλεσμένη στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”, βρέθηκε η Κατερίνα Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο δύσκολο 2021 και όλα όσα πέρασε.

Ενώ μετά την προβολή ενός αφιερωματικού βίντεο που έκανε αναφορά στους γονείς της, η Κατερίνα δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Περίμενε λίγο γιατί όταν τα βλέπεις αυτά, παρόλο που τα ‘χεις ζήσει, είναι λίγο περίεργο. Νομίζω ότι αυτή είναι η μεγάλη μου νίκη στη δουλειά…», είπε η Κατερίνα Καραβάτου και έκανε παύση, βουρκώνοντας.

«Ήταν όλα μαζεμένα σε ένα βίντεο και ένιωσα σαν να περνάει η ζωή από μπροστά σου…Και κάποια από αυτά ήταν πολύ πρόσφατα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε και στο διαζύγιο από τον Κρατερό Κατσούλη και το αν φοβήθηκε για το πώς θα το διαχειριστούν τα παιδιά της:

«Με απασχολεί και θα με απασχολεί πάντα. Είναι άλλο τα παιδιά να ξέρουν ότι είναι στο σπίτι η μαμά και ο μπαμπάς και άλλο να πηγαίνει η Αέλια στο σχολείο και μπορεί να της πουν τα παιδιά το ο,τιδήποτε. Όταν ήμουν στα Χανιά για τη μητέρα μου, ήταν Δευτέρα, είχα πει στην Αέλια να πει στο σχολείο ότι συνέβη αυτό το δυσάρεστο γεγονός. Όταν μιλήσαμε ξανά στο τηλέφωνο, μου είπε “μαμά, δεν είπα τίποτα, γιατί όλοι έρχονταν κατά πάνω μου και μου έλεγαν συλλυπητήρια”. Τότε μου είπε ότι “οτιδήποτε συμβαίνει στην οικογένειά μας το μαθαίνουν όλοι” και της απάντησα ότι έτσι είναι».