Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως αντέδρασαν τα παιδιά της όταν τους είπε πως είναι θετική στον κορονοϊό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως αντέδρασαν τα παιδιά της όταν τους είπε πως είναι θετική στον κορονοϊό

Όπως έγινε γνωστό, θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έπειτα από δύο rapid test που έκανε πριν την έναρξη του Happy Day.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή μέσω skype και εξήγησε πως αντέδρασαν τα παιδιά της όταν τους ανακοίνωσε πως είναι θετική στον κορονοϊό.

«Παιδιά θέλω να σας πω ότι κατάφερα να συνδεθώ με skype γιατί δεν είμαι καλή σε όλα αυτά της νέας τεχνολογίας. Είχε πλάκα γιατί περίμενα να ξυπνήσουν τα παιδιά μου. Με ρώτησαν τι μέρα είναι, γιατί ξέρουν ότι δεν τα ξυπνάω τις καθημερινές. Τους είπα ότι είμαι θετική. Φορούσα και τη μασκούλα μου. Ευτυχώς, έχει τύχει πολλοί συγγενείς μας να το περάσουν σχετικά ήπια τις τελευταίες 20 ημέρες.

Οπότε ναι μεν σοκαρίστηκαν, αλλά είχαν ακούσει για τους ανθρώπους που το πέρασαν. Χάρηκαν στο πρώτο άκουσμα ότι θα κάτσουν στο σπίτι, όμως μετά όταν κατάλαβαν ότι είναι αρκετές ημέρες που θα κάτσουν στο σπίτι, δεν ξέρω πώς θα τους φανεί στην πορεία. Αλλά εντάξει, όλα καλά. Μακάρι όλος ο κόσμος να το περνάει έτσι» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.