Η σπάνια φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη αγκαλιά με τον Ίαν Στρατή στο σπίτι που συγκατοικούν

Η σπάνια φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη αγκαλιά με τον Ίαν Στρατή στο σπίτι που συγκατοικούν

Όπως είναι γνωστό, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι ένα από τα αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Μπορεί οι δυο τους τον πρώτο καιρό της σχέσης τους να την κρατούσαν μακριά από τα φωτά της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Μάλιστα, λίγο πριν υποδεχτούμε το 2022 η Μαίρη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα η Μαίρη Συνατσάκη κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία, που ποζάρει στην αγκαλιά του Ίαν Στρατή στο σπίτι που συγκατοικούν και στη λεζάντα έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για τον αγαπημένο της.

“Τόσες μετακομίσεις σε τούτη την ζωή για να μου μάθει το 2021 ότι το σπίτι που με χώρεσε ολόκληρη και με έκανε να νιώθω ασφαλής… είσαι εσύ, να έχει το 2022 ένα ζεστό «σπίτι» για ολ@ σας. Ο,τι κι αν σημαίνει, ο,τι κι αν συμβολίζει. Ο,τι κι αν χρειάζεστε, να βρεθεί την καινούργια χρονιά, εύκολα στο δρόμο σας αγαπημένοι μου άνθρωπο”, έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στην λεζάντα του post της.