Η σπάνια φωτογραφία της Έλενας Παπαρίζου με τον σύζυγό της και οι ευχές για το νέο έτος!

Η σπάνια φωτογραφία της Έλενας Παπαρίζου με τον σύζυγό της και οι ευχές για το νέο έτος!

Όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της περνάει η Έλενα Παπαρίζου τις ημέρες των γιορτών.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια υποδέχτηκε το νέο έτος έχοντας στο πλευρό της τα τέσσερα παιδιά της και τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη.

Η Έλενα Παπαρίζου θέλησε να το υποδεχτεί το 2023 με μία σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της, την οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιά μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και η τραγουδίστρια εύχεται με την «ψυχή» της τις καλύτερες ευχές για το 2023!

«Πέρασε άλλη μια χρόνια με πολλές αναμετρήσεις. Περνάει από μπροστά μου η κάθε στιγμή. Όλοι μας περάσαμε μεγάλες και όμορφες στιγμές και από την άλλη δύσκολες και δυσάρεστες. Ποιος είπε πως η ζωή είναι εύκολη; Όμως, πρέπει να την διεκδικούμε και να την πολεμάμε!

Πρέπει να σκεφτόμαστε πως τα καλύτερα είναι μπροστά μας και θα έρθουν, αρκεί να το θέλουμε πραγματικά. Η ζωή είναι όμορφη και πρέπει να δίνουμε ουσία και αγάπη στην κάθε στιγμή! Εύχομαι το 2023 να φέρει σε όλους υγεία, αγάπη και φως στις ψυχές μας.Με αγάπη, Έλενα!» έγραψε η Έλενα Παπαρίζου στην ανάρτησή της.