Η σπάνια εξομολόγηση του Πέτρου Κουσουλού για τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο έμαθε ότι η σύζυγός του είναι έγκυος και οι κόρες του

Η σπάνια εξομολόγηση του Πέτρου Κουσουλού για τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο έμαθε ότι η σύζυγός του είναι έγκυος και οι κόρες του

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά – δες» της Ζωής Κρονάκη, βρέθηκε ο Πέτρος Κουσουλός.

Ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Όλγα Ζαφειροπούλου, αλλά και για τα δύο τους παιδιά, Ειρήνη και Βασιλεία.

«Έχει αλλάξει η ζωή μου τα τελευταία 4 χρόνια. Η μεγάλη, η Ειρήνη, είναι τεσσάρων χρονών και η Βασιλεία είναι λίγο πιο μικρή. Έχουν 11 μήνες διαφορά. Ήταν λίγο δύσκολη για εμάς όλη η διαχείριση, αλλά δίνουν άλλο νόημα στη ζωή. Η Ειρήνη ήταν τριών μηνών όταν μάθαμε πως η σύζυγός μου, η Όλγα είναι έγκυος και είναι πραγματικά back to back. Είναι ωραίο γιατί είναι κοριτσάκια και τα δύο, είναι το ίδιο φύλο και έχει πολύ ενδιαφέρον αυτή η συνύπαρξη.

Είμαι χαζομπαμπάς, δεν μπορώ να τις μαλώσω. Η μαμά είναι η αυστηρή της οικογένειας πάντα. Εγώ ασχολούμαι πιο πολύ με τη διασκέδαση. Να παίξουμε, να πάμε στην παιδική χαρά, να τους διαβάσω παραμύθια, αλλά δεν μπορώ να τις βλέπω να κλαίνε και γενικά να τις μαλώνω.

Έξι μήνες ήμασταν μαζί με την σύζυγό μου, όταν έμεινε έγκυος στην Ειρήνη. Οπότε έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Έχει και τα καλά αυτό, αλλά έχει και τα κακά, υπό την έννοια ότι δεν είχαμε γνωριστεί και δεν είχαμε προλάβει να ζήσουμε πολλά πράγματα, αλλά το πρωτεύον σε αυτή τη σχέση είναι τα παιδιά.

Μάθαμε την εγκυμοσύνη στο νοσοκομείο γιατί η γυναίκα μου είχε ένα πρόβλημα γυναικολογικό και έπρεπε να δουν ποια αντιβίωση πρέπει να χορηγήσουν και κάνανε εξετάσεις. Και έτσι το μάθαμε, νοσηλευόμενοι. Ήταν πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, γιατί πραγματικά ήθελα να κάνω μια οικογένεια. Τα παιδιά είναι η συνέχειά σου. Μετά τα 36 ήθελα να κάνω το επόμενο βήμα και όλα έγιναν στο σωστό timing», είπε ο Πέτρος Κουσουλός.