Η Scarlett Johansson δοκιμάζει τις δυνάμεις της και ως… επιχειρηματίας

Η Scarlett Johansson δοκιμάζει τις δυνάμεις της και ως... επιχειρηματίας

Αφού κατάφερε να κατακτήσει το Hollywwod με τους άνδρες να… υποκλίνονται στην ομορφιά και το ταλέντο της, η Scarlett Johansson δοκιμάζει τις δυνάμεις της και στον χώρο των επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα η 37χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε ότι θα προωθήσει τη δική της σειρά προϊόντων ομορφιάς το 2022, όπως αναφέρει η εφημερίδα «New York Post».

Μάλιστα, η Scarlett Johansson θα αναλάβει τα ηνία της ως διευθύνουσα σύμβουλος.

Η σειρά προϊόντων ομορφιάς που θα φέρει την υπογραφή της θα χρηματοδοτείται από τις εταιρείες «Najafi» μια ιδιωτική εταιρεία επενδύσεων και την «Pattern Beauty».

Η Johansson δήλωσε στο WWD ότι εμπνεύστηκε από το πάθος της μητέρας της για αυτοεξυπηρέτηση για την επερχόμενη σειρά.

«Έχω γοητευτεί από τη δύναμη της ομορφιάς από τότε που ήμουν παιδί. Η μητέρα μου πέρασε σε μένα ένα πάθος για αυτοεξυπηρέτηση από τα πρώτα εφηβικά μου χρόνια», δήλωσε η ηθοποιός.

Σημειώνεται ότι η Scarlett Johansson θα συνεργαστεί με τη Kate Foster στη συλλογή και τη σειρά που ετοιμάζει.

Μάλιστα, η συνεργάτιδά της έχει μιλήσει δημοσίως για τη συνεργασία τους.

«Γνώρισα τη Scarlett πριν από σχεδόν δύο χρόνια. Μοιράστηκε το όραμα της μάρκας μαζί μου και αμέσως, σκεφτόμουν πώς θα μπορούσαμε να το μετατρέψουμε σε πραγματικότητα. Ήταν απίστευτη εμπειρία που συνεργάστηκα μαζί της και είμαστε ενθουσιασμένες που έχουμε την υποστήριξη και τη συνεργασία των εταιρειών Najafi για να βοηθήσουμε τη μάρκα να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της», δήλωσε η Kate Foster στο WWD.

Στο παρελθόν η Scarlett Johansson έχει προωθήσει προϊόντα διάσημων οίκων όπως της Dolce & Gabbana ενώ ήταν πρέσβειρα της και εταιρείας L’ Oreal.

Αυτή τη φορά όμως, θα προωθήσει τη δική της σειρά περιποίησης του δέρματος.