Η Scarlett Johansson επιβεβαίωσε ότι είναι στα σκαριά το «απόρρητο» project με τη Marvel

Η Scarlett Johansson επιβεβαίωσε ότι είναι στα σκαριά το «απόρρητο» project με τη Marvel

Μπορεί η Scarlett Johansson να τελείωσε με το ρόλο της Black Widow, όμως η συνεργασία της με τα Marvel Studios δεν έχει ολοκληρωθεί.

Μάλιστα, στους μήνες που ακολούθησαν την κυκλοφορία του «Black Widow», της όγδοης εμφάνισης της ως Natasha Romanoff και της πρώτης φοράς που υποδύθηκε τον ρόλο της σε σόλο project, ο πρόεδρος της Marvel, Kevin Feige αποκάλυψε ότι οι δύο τους συνεργάζονται ως παραγωγοί σε ένα «άκρως απόρρητο project των Marvel Studios που δεν σχετίζεται με το Black Widow».

Ενώ οκτώ μήνες μετά από αυτή τη δήλωση, η Marvel ανακοίνωσε τη Φάση 5 και μέρη από τη Φάση 6, αλλά το μυστηριώδες έργο της Scarlett Johansson δεν υπήρχε πουθενά.

Ωστόσο, πέρα από τη δήλωση του Kevin Feige για το μυστικό έργο, η Johansson ήταν σχετικά σιωπηλή ως προς τα σχέδια της με τη Marvel. Ενώ τα τελευταία της σχόλια για το MCU ήρθαν στο podcast της Gwyneth Paltrow, τόνισε εκ νέου ότι έχει τελειώσει με τον ρόλο της Black Widow, λέγοντας ότι αυτό το «κεφάλαιο έχει τελειώσει».

Ακόμα μιλώντας στο ComicBook.com κατά τη διάρκεια της προώθησης της νέας της ταινίας «Asteroid City», η Scarlett Johansson είπε ότι το μυστηριώδες project παραγωγής της Marvel βρίσκεται ακόμα στα σκαριά, αλλά η πρόοδος έχει σταματήσει λόγω της απεργίας των συγγραφέων της WGA.

«Ακόμα συμβαίνει. Ναι», δήλωσε η Johansson και συμπλήρωσε: «Συμβαίνει ακόμα, [αλλά] όχι προς το παρόν, επειδή τίποτα δεν συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Είμαστε όλοι κατά κάποιο τρόπο σε αυτό το καθεστώς αναμονής καθώς περιμένουμε την απεργία των συγγραφέων και ενδεχομένως τη δική μας απεργία της συντεχνίας και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής».

Σύμφωνα με την απεργία, όλα τα έργα του Hollywood που βρίσκονται ακόμη στη φάση της συγγραφής και της προπαραγωγής έχουν διακόψει επ’ αόριστον.

Ο υπαινιγμός της Scarlett Johansson για «ενδεχομένως τη δική μας απεργία της συντεχνίας» αναφέρεται στο διαφαινόμενο ενδεχόμενο να απεργήσει και η SAG-AFTRA, η συντεχνία των ηθοποιών.

Η SAG-AFTRA ανακοίνωσε ότι το 97,91% της συντεχνίας υποστήριξε την έγκριση απεργίας. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, θα προχωρήσουν σε απεργία αν οι συνομιλίες για τις συμβάσεις δεν επιλυθούν έως τις 30 Ιουνίου.

Επίσης η Johansson πρόσθεσε ότι οι εξελίξεις στο project προχωρούσαν λίγο πριν ξεκινήσει η απεργία της WGA στις 2 Μαΐου. «Ακριβώς πριν από την απεργία, βρισκόμασταν στη μέση της ανάπτυξης και τώρα όλα είναι σε ύφεση», πρόσθεσε η Scarlett Johansson.

Άλλες λεπτομέρειες έχουν κρατηθεί μυστικές.