Η Scarlett Johansson αποκάλυψε ποιον συμπρωταγωνιστή της από τη Marvel θα επέλεγε για babysitter

Η Scarlett Johansson αποκάλυψε ποιον συμπρωταγωνιστή της από τη Marvel θα επέλεγε για babysitter

Η Scarlett Johansson βρέθηκε ως καλεσμένη μέσω zoom στην εκπομπή της Kelly Clarkson, προκειμένου να προωθήσει τη νέα της ταινία, “Black Widow“.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια μη μπορώντας να αντισταθεί, ρώτησε την ηθοποιό ποιον από τους χαρακτήρες της Marvel θα επέλεγε για να κάνει babysitting στην κόρη της Rose Dorothy, την οποία έχει αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο της με τον Γάλλο, Romain Dauriac.

Ο Iron Man, ο Captain America και ο Nick Fury ήταν ανάμεσα στις επιλογές που η Kelly Clarkson έδωσε στην Scarlett Johansson, με την ηθοποιό να αναρωτιέται αν αναφέρεται στους χαρακτήρες ή στους ηθοποιούς που τους υποδύονται.

Τότε ήταν που η Clarkson ήθελε να μάθει ακόμη περισσότερο ποιον θα επέλεγε, με την απάντηση της Johansson να περιλαμβάνει τον Samuel L. Jackson.

«Δηλαδή, όλους τους εμπιστεύομαι τόσο πολύ. Έχω δουλέψει με όλους για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά ξέρεις ο Sam έχει ήδη μεγαλώσει μία κόρη, συνεπώς ξέρει τι κάνει. Θα τον εμπιστευόμουν με το πιο πολύτιμο κομμάτι της καρδιάς μου», δήλωσε η ηθοποιός.