Η Salma Hayek μας ξενάγησε στην εντυπωσιακή της έπαυλή

Η Salma Hayek μας ξενάγησε στην εντυπωσιακή της έπαυλή

Η Salma Hayek που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και λατρεύει να έρχεται σε επαφή με τους followers της, αποφάσισε να μοιραστεί μαζί τους κάποια πλάνα από το εντυπωσιακό σπίτι της στα social media, παρουσιάζοντας παράλληλα και την ιδιαίτερη διακόσμηση που είχε διαλέξει, με αφορμή την ημέρα του Halloween.

Ο χώρος του σαλονιού ακολουθεί μία κλασική αισθητική με συνδυασμό μοντέρνων και πιο παραδοσιακών στοιχείων, που σου δίνει την εντύπωση ενός cozy σπιτιού.

Ενώ εκείνο που κλέβει τις εντυπώσεις είναι φυσικά το μεγάλο τζάκι που δεσπόζει στο καθιστικό, του οποίου το πάτωμα έχει ξύλινη επένδυση, όπως και οι μεγάλες τζαμαρίες που χαρίζουν φυσικό φως στον χώρο.

Στη συνέχεια του βίντεο, όπου η Hayek ανεβαίνει στη θεόρατη ξύλινη σκάλα που οδηγεί στον επάνω όροφο, έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα για το πόσο μεγάλο είναι το σπίτι στο οποίο μένει με τον σύζυγό της, Francois Henri Pinault και την 15χρονη κόρη τους, Valentina.

«Δεν είχα χρόνο να μεταμφιεστώ ή την ενέργεια να πάω σε κάποιο πάρτι αλλά αφού η Valentina λατρεύει το Halloween, πάντα διακοσμώ το σπίτι», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.