Η Ρούλα Σταματοπούλου αποκάλυψε τον συγκινητικό τρόπο που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στην μητέρα της

Η Ρούλα Σταματοπούλου αποκάλυψε τον συγκινητικό τρόπο που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στην μητέρα της

Όπως αποκάλυψε η Ρούλα Σταματοπούλου μέσα από τα social media, περιμένει το πρώτο της παιδί.

Η make up artist σε νέα της ανάρτηση στο instagram δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο μέσα από το οποίο μας έδειξε τον τρυφερό τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσε την χαρμόσυνη είδηση στη μητέρα της.

«Με έναν φάκελο, που μέσα είχε μια κάρτα και έναν υπέρηχο , έτσι έμαθε η μανούλα μου πριν την πρωτοχρονιά τα ευχάριστα!!!
Η μανούλα μου αυτή η υπέροχη που ποτέ μα ποτέ δεν με πίεσε για το ποτέ θα γίνω μάνα…

Με έβλεπε και με καμάρωνε ότι δούλευα πολύ γιατί μου άρεσε και ήμουν χαρούμενη πολύ με αυτό! Δεν της είχα δείξει βέβαια και ποτέ ότι καιγόμουν να δεσμευτώ κάνοντας ένα παιδί γιατί μου άρεσε να είμαι ελεύθερη και ανεξάρτητη και να κάνω αυτά που θέλω και όποτε θέλω !

Όχι ότι δεν ήταν το όνειρο της ή και ο καημός της όπως κάθε μάνα να δει τα παιδιά της να γίνουν κάποια στιγμή κι αυτά γονείς…
αλλά αυτό που έκανε μόνο ήταν να με εμψυχώνει για την ίδια την ζωή…!!!!! λέγοντας μου ότι θέλει μόνο να με βλέπει να είμαι ευτυχισμένη οποία και να είναι η επιλογή μου.. ούτως ή άλλως μου λέει δεν είναι και υποχρεωτικό όλες οι γυναίκες σώνει και ντε να γίνουν μάνες…. αυτές είναι παλιές ιδέες μου έλεγε! Και έχει απόλυτο δίκιο!!!!!

Φανταστείτε λοιπόν όταν ήρθε η ώρα που εγώ ένιωσα έτοιμη γι αυτό το θαύμα , και το ένιωσε η ψυχή μου το μέσα μου το είναι μου,
ούτε καν το γνώριζε αλλά ούτε καν της πέρναγε και από το μυαλό ότι θα μπορούσε να μου συμβεί αυτό.

Όταν λοιπόν της έδωσα τον φάκελο νόμιζε ότι είχε χρήματα μέσα τον μπουναμα της δηλαδή για της γιορτές και ντρεπόταν να το ανοίξει μπροστά σε όλους. Αχ σ αγαπώ μανούλα μου για όλα αυτά που είσαι και για όλα αυτά που μου έδωσες! Γιατί δεν μπορείτε να φανταστείτε ποσό σημαντικό είναι να σ αγαπάνε γι αυτο που είστε και όχι γι αυτό θέλουνε να είστε!
Πάρτε λοιπόν μια μικρή γεύση από την ανακοίνωση στην υπέροχη μανούλα μου», έγραψε η Ρούλα Σταματοπούλου στην λεζάντα του post της.