Η Ρούλα Ρέβη αποκάλυψε το λόγο που σταμάτησε το σχολείο στα 17

Η Ρούλα Ρέβη αποκάλυψε το λόγο που σταμάτησε το σχολείο στα 17

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν“, βρέθηκε η Ρούλα Ρέβη.

Η φωτογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδικά της αλλά και στον λόγο που αποφάσισε να σταματήσει το σχολείο στα 17.

«Είχα εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου από μικρή. Δεν ήμουν μετέωρη στις αποφάσεις μου, πάντα ήμουν αποφασιστική. Ενηλικιώθηκα πολύ μικρή. Δε μπορώ να πω ότι έχω ζήσει την απόλυτη παιδική ηλικία. Όταν έχεις άλλα σοβαρότερα θέματα και στο σπίτι, και στην καθημερινότητα, με τους γονείς, στα σχολεία, το παιδικό φεύγει πολύ γρήγορα. Τώρα που έχω παιδιά το καταλαβαίνω. Αν μπεις μέσα στα προβλήματα, πάει το άλλο κομμάτι, το αγνό.

Ένα πρωί ξαφνικά αποφάσισα να σταματήσω το σχολείο. Μέσα στο μυαλό μου γύριζε αυτό πάρα πολύ. Δεν ένιωθα καλά στο περιβάλλον του σχολείου καθόλου. Αυτό προέκυπτε από διάφορα πράγματα. Δεν ήταν κάποιος δίπλα μου να το καταλάβει, να το προλάβει. Επειδή ήμουν καλή στο σχολείο πίστευαν ότι αυτό πάει μόνο του το θέμα, ότι δεν ήταν ένα από τα προβλήματά μας.

Οπότε δεν περίμενε κανείς να το κάνω. Ξυπνούσα το πρωί πήγαινα στο σχολείο, το κοίταζα και έφευγα. Ήμουν σκεπτική. Ήμουν 17, σε μια ζόρικη ηλικία που ψάχνεσαι και γύρναγε εβδομάδες στο μυαλό μου. Κάθε ημέρα ήμουν και πιο αρνητική. Δεν είχα το κατάλληλο περιβάλλον ούτε στο σχολείο, ήταν μια χρονιά κακή. Ήταν όλα μαζί τα οικογενειακά» είπε η Ρούλα Ρέβη.