Η πρώτη αντίδραση του Λευτέρη Πετρούνια μετά τη μη προβολή της προσπάθειας του από την ΕΡΤ

Η πρώτη αντίδραση του Λευτέρη Πετρούνια μετά τη μη προβολή της προσπάθειας του από την ΕΡΤ

Στην ιστοσελίδα της ΕΟΕ μίλησε ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά την πρόκρισή του στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους.

Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσω ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε…», δήλωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ενώ μεταξύ άλλων ο Χρυσός Ολυμπιονίκης δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός της μη προβολής της προσπάθειάς του από την τηλεόραση της ΕΡΤ.

«Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Έλληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωί για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο», είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας.