Η πρώτη αντίδραση της Ασημίνας Χατζηανδρέου μετά την ανακοίνωση της Acun Medya

Η πρώτη αντίδραση της Ασημίνας Χατζηανδρέου μετά την ανακοίνωση της Acun Medya

Όπως φαίνεται, «πόλεμος» έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στην Acun Medya και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, με αφορμή όσα συνέβησαν μετά την αποβολή της από το Survivor All Star.

Μάλιστα, λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, η Ασημίνα έστειλε εξώδικο στην Acun Medya στο οποίο ισχυρίζεται ότι η εταιρεία παραγωγής την κρατούσε «όμηρο», μέσα σε ένα δωμάτιο, μαζί με άντρα της ασφάλειας για να τη φυλάει, ενώ της έδινε και 3 ηρεμιστικά χάπια καθημερινά για να μπορέσει να κοιμηθεί.

Ενώ από την άλλη, η Acun Medya απάντησε με ανακοίνωση στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, ξεκαθαρίζοντας ότι οι ισχυρισμοί της δεν ισχύουν και πως θα προβεί άμεσα σε νομικές ενέργειες.

Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου η δικηγόρος της Ασημίνας Χατζηανδρέου, Βάσια Καπερνάρου μίλησε στο Happy Day και απάντησε στην ανακοίνωση της Acun Medya.

«Η εξώδικη απάντηση παρελήφθη χθες το μεσημέρι. Αρχικά τις αποδείξεις τις είδατε και εσείς. Είναι η μοναδική παίκτρια που έφυγε από το Survivor, το επεισόδιο προβλήθηκε 31 Ιανουαρίου και επέστρεψε στις 9 Φεβρουαρίου. Για την κυρία Δαλάκα δε μπορώ να γνωρίζω… Ουδέποτε συνάντησε τον κύριο Ατζούν Ιλιτζαλί και μάλιστα διατηρεί και βεβαιότητα η κυρία Χατζηανδρέου ότι ο κύριος Ιλιτζαλί και λόγω των τραγικών καταστάσεων που συνέβησαν στη χώρα του, δεν είναι και ενήμερος για την κατάσταση.

Δε μπορούσε να κοιμηθεί, δεν της επέτρεπαν να επικοινωνήσει με τα μέλη της οικογένειάς της. Δεν υπήρχε δικαιολογία καμία. Δεν είχε τίποτα άλλο πέρα από τα ρούχα που φορούσε τη μέρα της απομάκρυνσής της. Ούτε το διαβατήριό της δεν είχε. Το εξώδικο που έχω λάβει δεν φέρει υπογραφή. Φέρει μια υπογραφή, χωρίς να αναφέρεται ποιος υπογράφει. Αυτή τη στιγμή η κυρία Χατζηανδρέου από τις 26 Δεκεμβρίου που έχει υπογράψει μια σύμβαση, δεν την έχει στα χέρια της. Και αυτό το ομολογεί και η ίδια η εταιρεία, κατόπιν εορτής» είπε η δικηγόρος της Ασημίνας Χατζηανδρέου.