Η πρώτη ανάρτηση του Θανάση Πάτρα μετά την αποχώρηση από τη “Φάρμα”

Η πρώτη ανάρτηση του Θανάση Πάτρα μετά την αποχώρηση από τη “Φάρμα”

Όπως έγινε γνωστό, ο Θανάσης Πάτρας ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από τη «Φάρμα».

Μάλιστα, μετά την αποχώρησή του ο παρουσιαστής επέστρεψε στα social media και έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά από τρεις μήνες.

Συγκεκριμένα ο Θανάσης Πάτρας αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο reality περιπέτειας του ΑΝΤ1 έχασε 9 περίπου κιλά.

“I am back!!! Aν πριν από 3 μήνες μου έλεγε κάποιος ότι θα είχα ζήσει ότι έζησα θα του έλεγα ότι αυτά δεν γίνονται ούτε στις ταινίες. Τώρα πια κατανοώ για μια ακόμα φορά στη ζωή μου ότι ποτέ δεν πρέπει να μιλάμε για κάτι με σιγουριά αν δεν το ζήσουμε. Πίστευα ότι θα επιστρέψω 5 κιλά ελαφρύτερος και 5 κιλά σοφοτερος αλλά τελικά τα κιλά – της ζυγαριάς τουλάχιστον ήταν 9-το βάρος της εμπειρίας όμως πολλαπλάσιο.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συμπαίκτες μου και όλους όσοι πίσω από τις κάμερες μοιραστηκαν μαζί μας αυτό το δύσκολο αλλά υπέροχο ταξιδι και τους εύχομαι να έχουν πάντα τον ήλιο μπροστά τους και τον άνεμο πίσω τους. Φυσικά πάνω απ`όλα υγεία και τυχη,που θέλω να ευχηθώ και σε όλους εσάς τους instagraμικους συνταξιδιωτες για το ενδιαφέρον, την συμπαράσταση και την αγάπη σας. Ευχαριστώ πολύ!!! Καλό καλοκαίρι και τα καλύτερα έρχονται! ΥΓ: επιστροφή στην πιο γλυκιά αγκαλιά!!!”, έγραψε ο Θανάσης Πάτρας.