Η πρώτη ανάρτηση του Σπύρου Μαργαρίτη μετά τον γάμο του με την Τζένη Μελιτά και η τρυφερή εξομολόγηση

Η πρώτη ανάρτηση του Σπύρου Μαργαρίτη μετά τον γάμο του με την Τζένη Μελιτά και η τρυφερή εξομολόγηση

Όπως έγινε γνωστό, με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης.

Συγκεκριμένα το ζευγάρι επισφράγισε τον ερώτα του και παντρεύτηκε μετά από 9 χρόνια κοινής πορείας έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ενώ ο Σπύρος Μαργαρίτης το απόγευμα της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου, έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά τον γάμο του με την Τζένη Μελιτά.

Συγκεκριμένα ο ίδιος κοινοποίησε φωτογραφίες με την σύζυγό του από την ημέρα του γάμου και στη λεζάντα έκανε μια τρυφερή εξομολόγηση για την παρουσιάστρια.

«Ποσό τυχερός; Να γνωρίσω αγάπη τόση, που να μπορέσω να αρχίσω να καταλαβαίνω τι είναι και να την βάλω λίγο σε λόγια. Να μεγαλώνει, τόσο που να ακουμπήσει στην υπόλοιπη αγάπη στη ζωή μου και να μου δείξει ότι την έκρυβα μπροστά στα μάτια μου.

Παραμύθι να προσπαθούσαν να το γράψουν, εμάς θα διάλεγα @melitajenny . Είμαι τόσο πολύ ευγνώμων σε όλους όσοι με βοηθήσατε να ζήσω όλα αυτά. Εύχομαι να νιώσει έτσι όλος ο κόσμος», έγραψε ο Σπύρος Μαργαρίτης κάτω από τις φωτογραφίες που κοινοποίησε.