Η πρώτη ανάρτηση της Αμάντας Γεωργιάδη μετά την κατάκτηση της 8η θέσης στην Eurovision 2022

Η πρώτη ανάρτηση της Αμάντας Γεωργιάδη μετά την κατάκτηση της 8η θέσης στην Eurovision 2022

Ο 66ος Διαγωνισμός της Eurovision πραγματοποιήθηκε στο Τορίνο της Ιταλίας και το βράδυ του Σαββάτου 14 Μαΐου έγινε ο Μεγάλος Τελικός, με νικήτρια χώρα την Ουκρανία!

Στο κατάμεστο από κόσμο Pala Olympico οι καλλιτέχνες από 25 χώρες διαγωνίστηκαν για το μεγάλο βραβείο.

Συγκεκριμένα μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2022 αναδείχτηκε η Ουκρανία με το συγκρότημα Kalush Orchestra και το τραγούδι “Stefania”, συγκεντρώνοντας 631 πόντους.

Ενώ η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη που εμφανίστηκαν 17η στη σειρά, ερμηνεύοντας το «Die together», κέρδισε την 8η θέση με 215 πόντους.

Ωστόσο, η Αμάντα Γεωργιάδη μετά το τέλος του τελικού, κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες από το Green Room της Eurovision, όπου ποζάρει μαζί με τον σύντροφό της και τον Φωκά Ευαγγελινό και έγραψε:

«Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Είμαι τόσο συγκλονισμένη και χαρούμενη! Πολλά φιλιά στην οικογένεια, τους φίλους, τους οπαδούς και την ομάδα μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη βραδιά!! Συγχαρητήρια στην Ουκρανία και σε όλους τους άλλους διαγωνιζόμενους – είστε όλοι τόσο καταπληκτικοί».