Η πρεμιέρα έκανε το Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Alpha

Η πρεμιέρα έκανε το Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Alpha

Για 9η χρονιά στον Alpha και το Happy Day, καλωσόρισε τους τηλεθεατές η Σταματίνα Τσιμτσιλή που έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας 6 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, στην έναρξη της εκπομπής η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε η χώρα μας και στη συνέχεια υποδέχτηκε στο πλατό την ομάδα της.

«Βγαίνει από την καρδιά μας και χαίρομαι τόσο πολύ που είμαι για μία ακόμη χρονιά εδώ να σας καλημερίσω, να γίνουμε μια παρέα. Η αλήθεια είναι πως αν σκεφτείς πως είναι εννιά σεζόν, είναι πολλές. Έχω γεννήσει δυο παιδιά σε αυτή την εκπομπή.

Έχω κάνει μια μεγάλη διαδρομή και πολλούς φίλους. Κυρίως όμως έχουμε χτίσει μια πολύ ωραία σχέση. Αυτό που μου λέτε όταν σας συναντώ “φτιάξτε το καφεδάκι σας” και πάτε και το φτιάχνετε, θέλω να σας πω ότι με χαροποιεί πολύ.

Φέτος είχα την χαρά να πάω στην Αμορφό και την Ίο και δεν ξέρετε τι σουξέ έχουμε εκεί. Ήταν ένα περίεργο και δύσκολο καλοκαίρι. Εύχομαι να είστε καλά και υγιείς. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς έχετε να αντιμετωπίσετε υλικές ζημιές, αλλά μέσα από αυτό το βήμα θα σας βοηθήσουμε όπως μπορούμε» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.