Η Πάολα δώρισε τα χρήματα σε οικογένειες 6 τραυματιών που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ

Η Πάολα δώρισε τα χρήματα σε οικογένειες 6 τραυματιών που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ

Αντιδράσεις προκλήθηκαν με την απόφαση της Πάολας να εμφανιστεί στην πίστα, λίγες ημέρες μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που στέρησε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια βγαίνοντας στη σκηνή το Σάββατο 4 Μαρτίου, ανέφερε πως τα χρήματα που θα έπαιρνε από την εμφάνισή της θα τα κάνει δωρεά στο Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλευτήκαν οι τραυματίες μετά την σύγκρουση των δύο τρένων.

Ενώ την Τετάρτη 8 Μαρτίου ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», τόνισε πως κανένας από το περιβάλλον της τραγουδίστριας και του νυχτερινού κέντρου δεν επικοινώνησε μαζί του ή με κάποιο άλλο μέλος της διοίκησης.

Ωστόσο, μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη στήλη «Κάτι πήρε το αυτί μου», αποκάλυψε πως επικοινώνησε με άτομα από το στενό περιβάλλον της Πάολας και έμαθε πως 6 οικογένειες τραυματιών που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ έχουν πάρει τα χρήματα από την αρχή της εβδομάδας.

Ενώ οικονομική βοήθεια σε αυτές στις οικογένειες δεν πρόσφερε μόνο η τραγουδίστρια, αλλά και το νυχτερινό κέντρο στο οποίο η ίδια εμφανίζεται.