Η on air ενόχλησή της Φωτεινής Πετρογιάννη με τον Γιώργο Λιάγκα: «Είναι προσβλητικό»

Η on air ενόχλησή της Φωτεινής Πετρογιάννη με τον Γιώργο Λιάγκα: «Είναι προσβλητικό»

Ένα ρεπορτάζ για το ξέσπασμα που είχε ο Τριαντάφυλλος κατά του Μάρκου Σεφερλή, έγινε η αφορμή για μια διαφωνία μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Φωτεινής Πετρογιάννη, στον αέρα της εκπομπής “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1.

«Όταν ο Σεφερλής είδε το Τριαντάφυλλο, δεν το έπαιξε το νούμερο αυτό» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, εξηγώντας το συγκεκριμένο θεατρικό σκετς που ενόχλησε τον τραγουδιστή.

Ενώ στη συνέχεια η συνεργάτιδά του, τον διόρθωσε αντιστρέφοντας τα ονόματα και τότε ο Γιώργος Λιάγκας φανερά εκνευρισμένος επανέλαβε ξανά αυτό που είχε πει.

«Εγώ νόμιζα ότι ήθελες να πεις όταν ο Τριαντάφυλλος είδε στο κοινό το Μάρκο Σεφερλή», του είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Γιώργος Λιάγκας το επανέλαβε για τρίτη φορά.

«Εντάξει Γιώργο μου πως κάνεις έτσι, σιγά το πράγμα πια, συνέχισε, καταλάβαμε, σου ζητάω συγγνώμη αν ήταν τόσο σημαντικό για να νευριάσεις», ανέφερε η Φωτεινή Πετρογιάννη κι ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε ότι δε νευρίασε «Εγώ όμως νευριάζω όταν το κάνεις αυτό γιατί είναι προσβλητικό, αλλά εντάξει…» και υπογράμμισε:

«Να σου πω κάτι, Φωτεινή. Λέω κάτι, το διορθώνεις γιατί είναι λάθος νομίζεις. Εγώ το ξαναλέω γιατί αυτό είναι το σωστό. Και να νευριάσεις εσύ, αντί να νευριάσω εγώ; Δες το λίγο αυτό. Για να μην τσαντιστείς εσύ να μην διορθώνουμε τα λάθη σου; Σου ζητάω συγγνώμη λοιπόν. Άμα κάνεις λάθη εσύ, να μην τα διορθώνουμε για να μην τσαντιστείς. Να το ακούσουμε κι αυτό!».