Η Όλγα Κεφαλογιάννη ανοίγει το σπίτι της και μιλάει για τα δίδυμα παιδάκια της και τον Μίνωα Μάτσα

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ανοίγει το σπίτι της και μιλάει για τα δίδυμα παιδάκια της και τον Μίνωα Μάτσα

Στο Πρώτο Θέμα και τη δημοσιογράφο Μαρία Λεμονιά, άνοιξαν το σπίτι τους η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας.

Η βουλευτής Α’ Αθηνών της Ν.Δ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δίδυμα παιδάκια που άλλαξαν τη ζωή της προς το καλύτερο, λέγοντας:

«Τα μωρά ηρεμούν με το πιάνο. Φέρνουμε τα μωρά και τα βάζουμε στα καρεκλάκια τους, ο Μίνως παίζει πιάνο κι εγώ τραγουδάω και ηρεμούν πάρα πολύ.

Όλγα Κεφαλογιάννη, μαμά διδύμων, το ωραιότερο πράγμα που θα μπορούσε να μου συμβεί. Δεν το περίμενα, το είχα μάλλον διαγράψει ότι θα μπορούσε να συμβεί στη ζωή μου. Είμαι τόσο τυχερή που το ζω. Εγώ τα παιδιά τα έκανα για να ασχοληθώ εγώ η ίδια μαζί τους, δεν έκανα παιδιά για να τα μεγαλώσουν άλλοι.

Ο γιος μου είναι σοβαρός της υπόθεσης. Τον λέω και σοφό και καλό άνθρωπο. Είναι υπομονετικός, περιμένει να έρθει το γάλο του, δεν δημιουργεί φασαρίες. Η κόρη μου είναι πριμαντόνα, αλλά τη λέω κολλητή μου. Με αγκαλιάζει και νιώθω ότι έχουμε τρομερή σύνδεση».

Ενώ όσον αφορά τον Μίνωα Μάτσα, η Όλγα Κεφαλογιάννη ανέφερε:

«Ο Μίνως είναι υπέροχος μπαμπάς έχει μεταφέρει στο σπίτι το στούντιο για να μπορεί να βοηθάει με τα μωρά. Έχουμε ορκιστεί ότι θα είμαστε δίπλα ο ένας στον άλλο στα εύκολα και τα δύσκολα».