Η Neve Campbell θα επέστρεφε στο Scream με τις κατάλληλες συνθήκες

Η Neve Campbell θα επέστρεφε στο Scream με τις κατάλληλες συνθήκες

Όπως έχει γίνει γνωστό, το “Scream” ετοιμάζετε να επιστέψει και με μια ταινία στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ωστόσο, η πρωταγωνίστρια των ταινιών Neve Campbell που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως Sidney Prescott το 1996, μίλησε στον Marc Malkin του Variety κατά την διάρκεια του BAFTA Tea event και μεταξύ άλλων απάντησε στο αν θα επέστρεφε στο franchise.

Συγκεκριμένα η Campbell είχε αποχωρήσει από το Scream VI λόγω κάποιων διαφορών που είχε με την εταιρία παραγωγής, είπε πως ενδέχεται να επιστρέψει μόνο “κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες”.

«Ειλικρινά δεν έχω ιδέα ποια είναι τα σχέδιά τους. Ξέρω ότι έχουν γίνει πολλά γύρω από αυτό και είμαι σίγουρη ότι περιστρέφονται λίγο αυτή τη στιγμή. Αυτές οι ταινίες σημαίνουν πολλά για εμάς και σημαίνουν πολλά για τους fans. Πηγαίνω σε αυτά τα συνέδρια μερικές φορές και συναντώ τους fans και είναι ξέφρενοι με αυτές τις ταινίες. Τις αγαπούν. Αυτές οι ταινίες σημαίνουν πολλά για αυτούς και αυτοί οι χαρακτήρες σημαίνουν πολλά για αυτούς. Έτσι, ακόμη και για χάρη τους, θα ήθελα πολύ να το δω να συνεχίζεται», είπε η Neve Campbell που ελπίζει να δει το franchise να συνεχίζεται.

Επίσης η Neve Campbell που παραμένει ανοιχτή σε κάποια νέα πρόταση, σε συνέντευξη της στο The Hollywood Reporter, μεταξύ άλλων δήλωσε ότι θα επέστρεφε και πάλι στο Scream με μία καλύτερη προσφορά.

«Δεν θα εκπλαγώ να πάρω μια κλήση τους. Αλλά την ίδια στιγμή, έκανα μια ισχυρή δήλωση πριν από μερικά χρόνια, η οποία είναι ότι δεν πίστευα ότι ο τρόπος που με αντιμετώπισαν θα είχε συμβεί αν ήμουν άνδρας και ότι αξίζω κάτι για το αυτό το franchise για όσο καιρό έχω. Πρέπει να υπερασπιστούμε τις γυναίκες σε αυτήν την επιχείρηση και να ξέρουμε τι αξίζουμε. Αυτό δεν έχει αλλάξει για μένα. Επομένως, αν επέστρεφαν σε εμένα, θα έπρεπε να ήταν με μια σεβαστή προσφορά που ένιωσα ότι ήταν σύμφωνη με αυτό που φέρνω σε αυτό το franchise.

Θα το έκανα; Υπάρχουν εκατομμύρια θαυμαστές αυτού του franchise. Αυτές οι ταινίες σημαίνουν πολλά για τον κόσμο. Σημαίνουν πολλά για μένα. Σημαίνουν πολλά για τον [Kevin Williamson]. Σημαίνουν πολλά για τον [Wes Craven]. Σήμαιναν πολλά για όλα αυτά τα μέλη του καστ και όλοι θα θέλαμε να δούμε αυτό το franchise να συνεχίζεται. Θα μισούσα να το δω να καίγεται. Λοιπόν, θα δούμε.

Αυτές οι ταινίες σημαίνουν πολλά για εμάς, αλλά και σε όλους τους fans. Πηγαίνω σε εκδηλώσεις και πολλές φορές συναντώ τους fans που λατρεύουν αυτές τις ταινίες. Τις αγαπούν. Οι ταινίες αλλά και οι χαρακτήρες σημαίνουν πολλά για εκείνους. Έτσι, ακόμα και για χάρη τους, θα ήθελα πολύ να δω πως θα συνεχιστούν (οι ταινίες)».

Παρόλα αυτά, τα νέα για την πιθανή επιστροφή της ηθοποιού τα πρωτομάθαμε τον Σεπτέμβριο του 2023. Ενώ αρχικά ήταν απλά δηλώσεις του δημιουργού, Kevin Williamson, αυτή η επιθυμία έγινε ακόμα πιο έντονη ύστερα από τις αποχωρήσεις των πρωταγωνιστριών, Jenna Ortega και Melissa Barrera από το Scream 7“.

Όταν κυκλοφόρησε η είδηση ​​ότι η Campbell είχε αποχωρήσει από το franchise, έγινε viral στο Twitter (τώρα X), κάτι που η Neve είπε ότι ήταν μια νέα εμπειρία για εκείνη.

«Είχα έναν φίλο μου να μου στείλει μήνυμα και να μου πει: «Είσαι trend αυτή τη στιγμή». Δεν έχω πάει ποτέ στο Twitter. Δεν ήξερα τι σήμαινε. Ήταν σαν, “Άσε με να σου εξηγήσω”. Είπε, «Είσαι τόσο αγαπημένη. Οι άνθρωποι είναι τόσο παθιασμένοι με σένα σε αυτές τις ταινίες και οι άνθρωποι παλεύουν για σένα. Ο κόσμος θέλει το στούντιο να τα κάνει σωστά από εσάς». Αυτό σήμαινε τόσα πολλά για μένα. Ακόμα και το γεγονός ότι προκάλεσε σάλο, όχι κατά του στούντιο με οποιονδήποτε τρόπο, απλώς έκανε τους ανθρώπους να σηκωθούν και να σκεφτούν, ίσως μπορούσαν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους με κάποιο τρόπο, αυτό σήμαινε πολλά και συνεχίζει να σημαίνει πολλά» είπε στο THR.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ortega αποχώρησε λόγω προβλημάτων στο πρόγραμμά της, ενώ η Barrera απολύθηκε από την Spyglass, για μια σειρά από δημοσιεύσεις γύρω από τον πόλεμο ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη.

Να πούμε πως η Neve Campbell ενσάρκωσε την Sidney Prescott τόσο στην πρώτη ταινία του 1996, όσο και στις υπόλοιπες μέχρι την 5η του 2022. Ενώ αποχώρησε από την 6η του 2023, καθώς αισθανόταν ότι η προσφορά που της είχαν παρουσιάσει «δεν ισοδυναμούσε με την αξία που έδωσε» στην σειρά ταινιών και ότι περπατούσε στο πλατό και αισθανόταν «υποτιμημένη».