Headlines

Η νέα φωτογραφία και το μήνυμα της Σίσσυς Χρηστίδου μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται η μητέρα της

Ξανά στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε η Σίσσυ Χρηστίδου για να βρεθεί στο πλευρό της μητέρας της, που βρίσκεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ταξιδεύει συνεχώς στη συμπρωτεύουσα ώστε να είναι δίπλα στη μαμά της που πάσχει από λευχαιμία από τον περασμένο χειμώνα.

Μάλιστα, η Σίσσυ που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια νέα φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο.

«Καλημέρα και μια ζεστή αγκαλιά σε όσους κοιμούνται σε καρέκλες δίπλα σε κρεβάτια πονεμένα. Μια ζεστή αγκαλιά. Α. Και ένα καφέ», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στη φωτογραφία της.