Η Meghan Markle μπήκε κρυφά στο νοσοκομείο

Η Meghan Markle μπήκε κρυφά στο νοσοκομείο

Φουντώνουν τα δημοσιεύματα που μιλούν για δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της Meghan Markle, ενώ κάποιοι ισχυρίζονται ότι την είδαν να μπαίνει κρυφά στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της newidea.com την προηγούμενη εβδομάδα ένα μαύρο SUV μετέφερε τη Meghan στο Santa Barbara Cottage Hospital στο Montecito.

Μάλιστα, κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της Meghan Markle ήταν ο λόγος που ο Harry επέστρεψε άρον-άρον με αγωνία στο σπίτι δύο ημέρες μετά την κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου, χωρίς να περιμένει να παρευρεθεί στα 95α γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Παράλληλα, λένε ότι η Meghan Markle κατά πάσα πιθανότητα θα φέρει στη ζωή το δεύτερο παιδάκι τους πολύ νωρίτερα από τον Ιούνιο που ήταν η αρχική εκτίμηση.

Πηγή από το Montecito, σημειώνεται ότι πριν από δύο εβδομάδες εθεάθη η Meghan στην περιοχή με πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα και ισχυρίζεται ότι έδειχνε ετοιμόγεννη.

«Φαινόταν σίγουρα ότι θα μπορούσε να γεννήσει το μωρό οποιαδήποτε μέρα», δηλώνει η πηγή, αναφέροντας: «Νομίζω ότι κάποιοι πιστεύουν ότι το μωρό είναι ήδη εδώ!».

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από τη Meghan Markle ή τον Harry που να επιβεβαιώνει τα όσα ακούγονται τελευταία για την εγκυμοσύνη της.