Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του Στέλιου Μανουσάκη και το σχόλιο της Μαρίας Ηλιάκη

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του Στέλιου Μανουσάκη και το σχόλιο της Μαρίας Ηλιάκη

Όπως φαίνεται, την απόφασή του να αφήσει τη ζωή στην Ελβετία και να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα, έκανε γνωστή μέσα από ανάρτησή του στο instagram ο σύζυγος της Μαρίας Ηλιάκη, Στέλιος Μανουσάκης.

Ο γυναικολόγος που ζει και εργάζεται στη Ζυρίχη τα τελευταία 18 χρόνια, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να δημιουργήσει μια νέα ζωή εδώ μαζί με τη Μαρία Ηλιάκη και την κόρη τους, Κατερίνα.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την επαγγελματική επιστροφή στην πατρίδα μου και συγκεκριμένα στην Αθήνα! Μετά από 18 χρόνια σπουδών, εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης στην Γερμανία, Σλοβακία και την Ελβετία, αυτός ο κύκλος μιας προσπάθειας γεμάτη από δυσκολίες αλλά και αξέχαστες στιγμές, έφτασε στο τέλος του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εξαίρετο άνθρωπο και συνάδελφο, Dr. Ιωάννη Βασιλόπουλο που με υποδέχτηκε σαν συνεργάτη στον χώρο του ιατρείου του, στην Λεωφόρο Κηφισίας 22 στο Μαρούσι, όπου πλέον συστεγαζόμαστε! ΥΓ: Στο προφίλ μου δεν θα βλέπετε συχνά ιατρικές αναρτήσεις ή συμβουλές. Την ιατρική την εξασκώ πάντα κοιτώντας την ασθενή μου στα μάτια με σεβασμό και ειλικρίνεια» έγραψε ο Στέλιος Μανουσάκης στην ανάρτησή του.

Ενώ κάτω από την ανάρτηση αυτή σχολίασε η Μαρία Ηλιάκη, “Σ’ αγαπώ” με τον ίδιο να απαντά, “Κι εγώ”.