Η Μαριάντα Πιερίδη αποκάλυψε τον λόγο που μίλησε δημόσια για την κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση

Μαριάντα-Πιερίδη-2-250x250.png

Μετά τις φήμες και τα δημοσιεύματα που θέλουν την Μαριάντα Πιερίδη να περνάει κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση, η τραγουδίστρια θέλησε να μιλήσει δημόσια προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου και μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Για να το ξεκαθαρίσω και αυτό. Περίεργη περίοδος. Λίγο πριν ολοκληρωθούν οι καλοκαιρινές εκπομπές, έγινε κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής που ήταν σοκαριστικό. Δεν έχει τύχει να το αντιμετωπίσω ξανά στην προσωπική μου ζωή. Το μοιράστηκα με την Φελίσια γιατί εκείνη τη στιγμή ήταν δίπλα μου και… μαζικά εγκεφαλικά. Μου έστειλαν πολλά σε μήνυμα. Το έψαξα γιατί είμαστε 9 χρόνια μαζί. Το λέω ξεκάθαρα γιατί είναι κάτι που συμβαίνει. Όλο αυτό ήταν ένα τσουνάμι που με πήρε και με σήκωσε και με έριξε ξανά. Χαμός. Μου μίλησε και ο ίδιος».

Ενώ μία μέρα αργότερα, η κάμερα της εκπομπής «Breakfast @Star» συνάντησε την Μαριάντα Πιερίδη και εκείνη αποκάλυψε τον λόγο που τοποθετήθηκε δημόσια για την κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση.

«Το έκανα για να μην αφήνω να υπάρχει αυτή η παραφιλολογία σε sites και εκπομπές. Ξεκαθάρισε λίγο την κατάσταση, από εκεί και πέρα προχωράμε και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Τα παιδιά, αν και δε μιλάνε συχνά για να εκφράσουν αυτά που σκέφτονται, αλλά τα καταλαβαίνουν όλα, από όσο ξέρω τον δικό μου γιο τουλάχιστον. Θέλω να τον έχω όσο το δυνατόν περισσότερο προστατευμένο. Όπως καταλαβαίνεις, είναι ένα παιδάκι που είναι σε μια ηλικία που μπαίνει στο διαδίκτυο και γι’ αυτό ήθελα με την ανάρτηση που έκανα να βάλω μια μικρή τάξη» ανέφερε η Μαριάντα Πιερίδη.

Μάλιστα, στη συνέχεια η τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Άσε τα προσωπικά. Τα προσωπικά θα μείνουν προσωπικά. Ήταν ένα τσουνάμι. Το ότι βγήκε και μίλησε ο σύζυγός μου σε μια εκπομπή είναι το λιγότερο. Μπορεί να βγει σε όσες εκπομπές θέλει, να κάνει ό,τι θέλει, δε μπορώ να του πω κάτι, ας κάνει αυτό που αισθάνεται, αρκεί να το ξέρω. Δε ξέρω τι θα γίνει με τον σύζυγό μου. Μου στέλνει μηνύματα τώρα».