Η Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε το επόμενο επαγγελματικό της σχέδιο μετά τον “Σασμό”

Μαρία-Τζομπανάκη-250x250.png

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», παραχώρησε η Μαρία Τζομπανάκη.

Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά «Σασμός» του Alpha, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη, στον ρόλο της αλλά και στο νέο επαγγελματικό της βήμα.

«Η οικογένειά μου έχει μεγαλώσει πλέον, ο Ορφέας δεν με χρειάζεται έχει τη δική του οικογένεια και ο σύζυγός μου, Γιάννης είναι επιστήμονας, είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με την δουλειά τους πάρα πολύ. Νομίζω ότι θα κοιμηθούμε τόσο πολύ όταν φύγουμε από αυτή τη ζωή, που το καταλαβαίνεις όταν μεγαλώνεις αυτό» είπε η Μαρία Τζομπανάκη.

«Ο χρόνος είναι πολύτιμος και είναι καλύτερο να τον αξιοποιείς, όπως θέλει ο καθένας. Εγώ με αυτό τον τρόπο θεωρώ ότι ζω και ζω πολύ δυνατά» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Μάλιστα, η Μαρία Τζομπανάκη σχετικά με τα νέα της επαγγελματικά σχέδια είπε: «Έχω μιλήσει μα κάποιον ιδιοκτήτη σταθμού στην Νέα Υόρκη. Τον Σεπτέμβριο συζητάμε να κάνουμε μία εκπομπή που θα προβάλλεται και στην Ελλάδα και την Νέα Υόρκη. Αυτό είναι πολύ ωραίο γιατί θα αφορά και την Ελλάδα, θα έχει συνεντεύξεις και θα έχει πολύ ωραία μουσική».

Τέλος, για την σειρά «Σασμός» που πρωταγωνιστεί, η ηθοποιός τόνισε: «Ενώ περιμέναμε ότι ο Σασμός θα έχει αυτή την επιτυχία, δεν περιμέναμε ότι ο κόσμος θα ταυτιστεί τόσο πολύ. Μάλιστα, μου κάνει εντύπωση που ταυτίζονται και τσακώνονται για τους ρόλους και παθιάζονται, είναι ωραίος όμως, γιατί ο κόπος μας που είναι τεράστιος, έχει ανταπόκριση».