Η Maria Menounos αποκάλυψε ότι θα πάει σε μέντιουμ για μιλήσει στην μητέρα της: “Θέλω να της μιλήσω, νιώθω χάλια”

Η Maria Menounos αποκάλυψε ότι θα πάει σε μέντιουμ για μιλήσει στην μητέρα της: “Θέλω να της μιλήσω, νιώθω χάλια”

Συνέντευξη στο περιοδικό People, παραχώρησε η Maria Menounos.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας της, αποκάλυψε πως βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην σκέψη να επικοινωνήσει μαζί της, μέσω… μέντιουμ.

“Είναι επώδυνο. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο παρά ότι νιώθω χάλια” δήλωσε η Maria και πρόσθεσε: “Συνήθως είμαι καλά. Δεν έχεις άλλη επιλογή. Απλά πρέπει να συνεχίσεις έτσι και να το αντιμετωπίσεις. Τώρα, απλά, προσπαθώ να της μιλήσω. Την νιώθω να με καθοδηγεί, με κάποιον τρόπο”.

Ενώ για το πως προέκυψε το ενδεχόμενο να επικοινωνήσει μαζί της μέσω μαντείας, η Maria Menounos εξομολογήθηκε: “Είναι παράξενο. Με πλησίασε ένα μέντιουμ. Πρόσφατα, σε κάποια φάση που έκλαιγα, μαζί με τον Keven Undergaro (ο σύζυγος της Μαρίας Μενούνος), είπα ότι είμαι έτοιμη να έρθω σε επαφή μαζί της. Να μιλήσω με κάποιον που θα μας φέρει σε επαφή. Το επόμενο πρωί είχα ένα τηλεφώνημα του τύπου, “η μαμά σου επικοινώνησε μαζί μου και θέλει να σου μιλήσει”. Και σκέφτηκα, “ποπο”. Θα της μιλήσω, λοιπόν, το επόμενο Σάββατο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη”.