Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Marias Menounos για την διάγνωση της με καρκίνο στο πάγκρεας

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Marias Menounos για την διάγνωση της με καρκίνο στο πάγκρεας

Λίγο πριν υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, η Maria Menounos παραχώρησε συνέντευξη στο People και αποκάλυψε για πρώτη φορά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, την οποία και κατάφερε να ξεπεράσει.

Συγκεκριμένα η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια γνωστοποίησε πως τον Ιανουάριο διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας, ο οποίος μάλιστα, ήταν στο στάδιο 2.

Μάλιστα, η Maria Menounos υποβλήθηκε αμέσως σε χειρουργική επέμβαση και οι γιατροί αφαίρεσαν έναν όγκο 3,9 εκατοστών.

«Όλη αυτή η χρονιά ήταν για μένα ένα τραύμα, γεμάτη άγχος και κρίσεις. Υπήρξε μια στιγμή που σχεδιάζαμε κάτι και ξαφνικά, όλα έγιναν υπερβολικά και σκέφτηκα “οκ, πρέπει να αναρρώσω”» αναφέρει η Menounos.

«Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν μέρη να πάνε, ώστε να προλάβουν αυτά τα πράγματα. Δεν μπορείς να αφήσεις τον φόβο να σε εμποδίζει. Πέρασα εκείνη τη φάση που φοβήθηκα κι εγώ, αλλά ευτυχώς στάθηκα τυχερή, γιατί το κατάλαβα νωρίς. Ένιωθα τόσο καλά μετά την πρώτη διάγνωση, αφού είχα ξεπεράσει το πρόβλημα, οπότε στη δεύτερη διάγνωση ήταν λες και με χαστούκισαν στο πρόσωπο. Ούρλιαζα από τον πόνο, ήμουν απαρηγόρητη» εξομολογείται η Maria Menounos και συμπλήρωσε:

«Η μαγνητική αποκάλυψε μία μάζα 3,9 εκατ. στο πάγκρεάς μου, η οποία επρόκειτο τελικά για νευροενδοκρινικό όγκο δευτέρου σταδίου, δηλαδή μια μορφή καρκίνου. Έλεγα “πώς γίνεται να είχα όγκο στον εγκέφαλο και τώρα καρκίνο στο πάγκρεας;”. Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ είναι ότι έρχεται ένα μωρό. Ήταν εξαιρετικά επώδυνο, αλλά έπρεπε να γίνω καλά».

Να σου θυμίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Maria Menounos περνάει μια τόσο σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, καθώς το 2017, είχε υποβληθεί ξανά σε θεραπεία, καθώς είχε διαγνωστεί με έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλό της.