Η Μαρία Καρλάκη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας! (Φωτογραφία)

Η Μαρία Καρλάκη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας! (Φωτογραφία)

Όπως είναι γνωστό, κάθε δεύτερη Κυριακή του Μαΐου είναι η «Γιορτή της Μητέρας» μια μέρα αφιερωμένη στη μητέρα και τη μητρότητα.

Μάλιστα, την ιδιαίτερη αυτή ημέρα επέλεξε η Μαρία Καρλάκη για να μοιραστεί με τους followers της μια πολύ ευχάριστη είδηση.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια ανέβασε στον λογαριασμό στης στο Instagram δυο φωτογραφίες της από τη Ρώμη, όπου βρίσκεται και ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

«Η σημερινή μέρα για εμένα πάντα ήταν η πιο στενάχωρη από το 2005 και μετά που έχασα την μανούλα μου, κλεινόμουν σε μένα και το περνούσα μόνη μου, με τις σκέψεις και την νοσταλγία μου χωρίς να ξέρει κανεις τπτ.. Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να είμαι χαρούμενη γι αυτό και έκανα ένα ταξίδι για εμένα και μόνο για μένα!!!

Ειδικά με την δεύτερη φωτογραφία θέλω να σας πω ευχαριστώ για τις ευχές σας! Η συγκίνηση μου δεν περιγράφεται ! #happymothersday to me λοιπόν!» έγραψε η Μαρία Καρλάκη στη λεζάντα του post της, όπου τη βλέπουμε να κρατάει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Να πούμε πως η Μαρία Καρλάκη είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία, Θωμά Νικολαΐδη που ζει και δραστηριοποιείται στην Κοζάνη.