Η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στο πρώτο μπάνιο με την κορούλα της στη θάλασσα

Η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στο πρώτο μπάνιο με την κορούλα της στη θάλασσα

Η Μαρία Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη βρίσκονται στην Κρήτη με την κόρη τους και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Ενώ μητέρα και κόρη πραγματοποίησαν το πρώτο τους μπάνιο στη θάλασσα.

Μάλιστα, τα πράγματα δεν πήγαν όπως ακριβώς τα είχε υπολογίσει η Μαρία Ηλιάκη, καθώς μέσα από μία ανάρτησή της στο instagram εξήγησε ότι δεν φανταζόταν ότι ένα μωρό μπορεί να χρειάζεται τόσα πολλά πράγματα στην παραλία.

«Κάποια στιγμή να μιλήσουμε και για το μπάνιο με μωρό στην παραλία. Εγώ πίστευα ότι θα είμαι πολύ cool. Έβλεπα όλες τις μαμάδες που κουβαλούσαν 38.000 τσάντες και έλεγα εντάξει σιγά εγώ θα πάρω μία, μοντερνιά. Ετοιμαζόμαστε να πάμε με τον Στέλιο και την Κατερινούλα.

Δεν είχαμε ξαναπάει άλλη φορά οι τρεις μας για μπάνιο. Ετοιμάζω… κυρία την τσάντα τη δικιά μου. Μου λέει ο Στέλιος «για το μωρό τι θα πάρεις; Α, λέω ναι είναι και το μωρό. Βάζω πάνες, μια αλλαξιά, αυτά φαντάστηκα ότι μπορεί να χρειάζεται ένα μωρό. Το αποτέλεσμα; Πηγαινοερχόμουν κάθε τρεις και λίγο στο σπίτι. Τις επόμενες φορές, μπαγκάζια, σακούλες βαλίτσες» έλεγε η Μαρία Ηλιάκη στην ανάρτηση της.