Η μακροσκελής ανάρτηση του Θανάση Ευθυμιάδη που έγινε 57 ετών και η ανακοίνωση του

Η μακροσκελής ανάρτηση του Θανάση Ευθυμιάδη που έγινε 57 ετών και η ανακοίνωση του

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η 6η Φεβρουαρίου για τον Θανάση Ευθυμιάδη, καθώς ο ηθοποιός έχει γενέθλια και κλείνει 57 χρόνια ζωής.

Μάλιστα, ο Θανάσης Ευθυμιάδης που είναι ιδιαιτέρα ενεργός στα social media, με αφορμή και τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, το πρωί της Τρίτης πήγε για μπάνιο στη θάλασσα και από εκεί ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram.

Παράλληλα ο ηθοποιός ανακοινώνοντας πως ολοκλήρωσε το καινούργιο του βιβλίο και σε λίγες εβδομάδες θα κυκλοφορήσει.

Η ανάρτηση του Θανάση Ευθυμιάδη

Χρόνια μου πολλά. Να με χαίρομαι. Να σας χαίρομαι. Να με χαίρεστε. 57 Υπέροχοι κύκλοι γύρω από τον Ήλιο και είχαν μέσα τους απ Όλα. Γιατί τελικά, Υπέροχα είναι Όλα και τα εύκολα και τα δύσκολα και τα χαρούμενα και τα λυπημένα.

Αν δεν γίνουμε φίλοι με τον Χρόνο, όσα κι αν έχουμε κατακτήσει στη ζωή,
θα μας φαίνονται λίγα. Ποτέ δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι και θα έχουμε μία μόνιμη ανησυχία για να κατακτήσουμε κι άλλα.

Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για όλους αυτούς τους ανθρώπους που γέμισαν τη ζωή μου με εμπειρίες. Τους ευχαριστώ από καρδιάς όλους -από αυτούς που θυμάμαι και γελάω, μέχρι αυτούς που δεν θα ήθελα να ξανασυναντήσω.

Ένας ακόμη λόγος που με κάνει να νιώθω χαρούμενος και ευγνώμων, είναι ότι εχθές ολοκλήρωσα το καινούργιο μου βιβλίο και σε λίγες εβδομάδες θα κυκλοφορήσει.

Τίτλος:
“Μικρές ιστορίες – Μεγάλα μαθήματα”.
Εκδόσεις key Books

Σύντομα θα σας έχω νέα…

Όλα με το Καλό
Όλα για το Καλό