Η μακροσκελής ανάρτηση του Ιάσονα Μανδηλά μετά την αποκάλυψή του ότι είναι ομοφυλόφιλος

Η μακροσκελής ανάρτηση του Ιάσονα Μανδηλά μετά την αποκάλυψή του ότι είναι ομοφυλόφιλος

Ο Ιάσονας Μανδηλάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Love it”, θέλησε να μιλήσει για την προσωπική του ζωή.

Μάλιστα, ο ηθοποιός και χορευτής μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως είναι ομοφυλόφιλος, κάτι το οποίο γνωρίζει και η οικογένειά του και έχει αποδεχτεί.

Ενώ ο Ιάσονας ζήτησε συγγνώμη για τις φορές που επέλεξε να πει ψέματα σε ερωτήσεις που αφορούσαν τα προσωπικά του.

Μετά την προβολή της συνέντευξης, ο Ιάσονας Μαδηλάς έκανε μια μακροσκελής σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Είμαι ομοφυλόφιλος. I’m gay

Κάτι τόσο απλό, κάτι τόσο φυσιολογικό, αλλά τόσο δύσκολο να το πεις. Σήμερα σπάω την σιωπή μου και λέω την δική μου αλήθεια. Παίρνω θάρρος και δύναμη από όσους βγήκαν και μίλησαν πριν από εμένα με την ελπίδα να δώσω κι εγώ δύναμη σε κάποιον/α εκεί έξω. Για να βοηθήσω και εγώ με όποιον τρόπο μπορώ να φτιάξουμε μια κοινωνία πιο έτοιμη να αγκαλιάσει την διαφορετικότητα και ίσως μια μέρα να μπορούμε να ζούμε μέσα σε αυτή λίγο πιο ελεύθεροι.

Και ναι, αυτή την στιγμή φοβάμαι και έχω ταχυπαλμία, αλλά ξέρω ότι οφείλω να πάρω μια βαθιά ανάσα και να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου σε αυτόν τον αγώνα. Και σε κάθε παιδί εκεί έξω που νιώθει μόνο, φοβισμένο να είναι ο εαυτός του, κλειδωμένο σε ένα δωμάτιο γιατί δεν έχει σε ποιον να μιλήσει, να ξέρεις ότι έχω υπάρξει στη θέση σου και υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι μπορώ για να κάνω την ζωή σου λίγο πιο όμορφη και λίγο πιο εύκολη. Με αγάπη, Ιάσονας», έγραφε ο Ιάσονας Μανδηλάς.