Η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε για πρώτη φορά τους λόγους για που αποχώρησε από το “The Voice”

Η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε για πρώτη φορά τους λόγους για που αποχώρησε από το “The Voice”

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και στην Τίνα Μεσσαροπούλου, παραχώρησε η Λάουρα Νάργες.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά αποκάλυψε και τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από το “The Voice”.

«Με τον Χρήστο Σαντικάι γνωριστήκαμε μέσα από την παρέα. Κάποια στιγμή ξεκίνησα να νιώθω κάτι. Αναγνωρίζουμε και οι δύο ότι έχουμε κάτι πάρα πολύ ξεχωριστό, το οποίο πρώτη φορά συμβαίνει στη ζωή μας. Νομίζω ότι παίζει ρόλο και η ηλικία και η εμπειρία που έχεις. Συζούμε κανονικά» είπε αρχικά η Λάουρα για τη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι.

«Η αποχώρησή μου από το The Voice ήταν ένα σημαντικό βήμα μετά από τόσα χρόνια. Είναι μια απόφαση, με την οποία αισθάνομαι πολύ καλά. Αυτό που είδα, κατάλαβα και ένιωσα ήταν ότι θέλαμε διαφορετικά πράγματα. Έπρεπε ίσως ο κύκλος αυτός να είχε κλείσει νωρίτερα, δυο χρόνια πριν όταν μου συνέβη αυτό που μου συνέβη και με τον τρόπο που έγινε γιατί τότε ήταν κάτι πολύ απότομο και έντονο. Ζήτησα περισσότερα χρήματα.

Το οικονομικό ήταν ένας λόγος… Δεν έφυγα για να πάω κάπου αλλού. Έφυγα για να κάνω το επόμενο βήμα, αλλά δε βιάζομαι. Έχω εμπιστοσύνη στη ροή της ζωής. Ο Γιώργος Λιανός ήταν ο πρώτος που πήρα τηλέφωνο για να του ανακοινώσω την απόφασή μου. Τη Βάλια Χατζηθεοδώρου δε τη γνωρίζω προσωπικά, είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά και εύχομαι να το απολαύσει» είπε η Λάουρα Νάργες στη συνέχεια για την αποχώρηση από το “The Voice” και την αντικαταστάτριά της.